Butikslokal, Första Långgatan 19, Masthugget, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 91 667 - 366 667 kr/mån
Colliers International AB Friskvård (0 m) Shopping (0 m) Uttagsautomat (190 m) Restaurang (226 m) Parkering (271 m) Kommunikation (283 m) Kemtvätt (403 m) Postkontor (513 m) Grönområde (615 m) Bank (629 m) Bränslestation (927 m) Bilservice (969 m)

Välkommen till en lokal med stora möjligheter - där du som hyresgäst får chansen att påverka både planlösning och ytskikt så den passar er verksamhet perfekt! Det är postens gamla verksamhetslokal somnu har potential att göras om till butiks- eller kontorslokal. Lokalen är belägen på entréplan, en halv trappa upp från Första Långgatan. Lokalen ligger i ett trevligt område där du har nära till Järntorgets och Långgatornas stora utbud av restauranger, shopping och alla annan tänkbar service. Göte...

Fakta om lokalen
Lokaltyper Butikslokal/Kontor/Kontor
Total yta 1 100 m²
Adress Första Långgatan 19
Område Masthugget
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41835898
Lokalguidens estimerade områdeshyra
91 667 - 366 667 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Välkommen till en lokal med stora möjligheter - där du som hyresgäst får chansen att påverka både planlösning och ytskikt så den passar er verksamhet perfekt!
Det är postens gamla verksamhetslokal som nu har potential att göras om till butiks- eller kontorslokal. Lokalen är belägen på entréplan, en halv trappa upp från Första Långgatan. Lokalen ligger i ett trevligt område där du har nära till Järntorgets och Långgatornas stora utbud av restauranger, shopping och alla annan tänkbar service. Göteborgs stadskärna växer västerut till följd av projekt Masthuggskajen vilket gör lokaliseringen av den här lokalen väldigt attraktiv!

Omgivning

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas. Byggstart är planerad till 2018.

Kommunikationer

Från Järntorget är det direkt anslutning till motorlederna som tar er till och från Göteborg. Knutpunkten Järntorget ger mycket goda kommunikationer. Från lokalen är det endast ett stenkast till Masthuggets hållplats som trafikeras av både buss och spårvagn var femte minut.

Planlösning

Flexibel.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns intill fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Första Långgatan 21, Masthugget

Nu finns möjligheten att hyra ett ljust kontor på sjätte vån...

Visad

Första Långgatan 21, Göteborg

Ett kontor om ca 370 kvm på sjätte våningen finns nu ledigt ...

Visad

Första Långgatan 21, Göteborg

Ett kontor om ca 260 m² finns nu ledigt på andra våningen på...

Visad

Första Långgatan 21, Göteborg

Ljus kontorslokal med öppen planlösning och attraktivt läge ...

Visad