Kontor, Första Långgatan 17, Masthugget, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 4 675 000 - 7 700 000 kr/mån
Colliers International AB Friskvård (97 m) Uttagsautomat (97 m) Restaurang (131 m) Parkering (175 m) Shopping (185 m) Kemtvätt (306 m) Kommunikation (1945 m)

Vill du vara ett av företagen som får möjlighet att finnas i Masthuggskajens nya, unika och attraktiva stadskärna, med ett ekosystem av människor, företag och mötesplatser? Nu skapas en ny mötesplatsi Göteborg för internationella affärer och handel. Global Business Gate ska bli en innovativ kontorsbyggnad där det exportinriktade näringslivet möter globala specialistföretag inom allt från transport och juridik till kommunikation och it-teknik. Området kring Global Business Gate ska få en miljö s...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 33 000 m²
Adress Första Långgatan 17
Område Masthugget
Byggår 2022
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41916411
Lokalguidens estimerade områdeshyra
4 675 000 - 7 700 000 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Vill du vara ett av företagen som får möjlighet att finnas i Masthuggskajens nya, unika och attraktiva stadskärna, med ett ekosystem av människor, företag och mötesplatser?
Nu skapas en ny mötesplats i Göteborg för internationella affärer och handel. Global Business Gate ska bli en innovativ kontorsbyggnad där det exportinriktade näringslivet möter globala specialistföretag inom allt från transport och juridik till kommunikation och it-teknik. Området kring Global Business Gate ska få en miljö som främjar innovation, kunskapsutbyte och nätverkande.

Totalt kommer kontorsbyggnaden erbjuda lokaler om ca 33 000 kvm fördelade på 26 våningar med direkt anslutning till Järntorget, Långgatorna, Linné och Haga.

Första inflyttning planerad till 2022-23.

Mer information om konceptet och kontorshuset Global Business Gate hittar ni på globalbusinessgate.se.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas. Kvarteren kring Järntorget och då i synnerhet de fyra Långgatorna är ett mycket populärt område bland göteborgarna såväl som turister. Här kan du strosa i mysiga butiker, äta på någon trendig restaurang eller gå på teater eller konsert!

Kommunikationer

Från Järntorget som ligger intill lokalen, är det direkt anslutning till motorlederna som tar er till och från Göteborg. Knutpunkten Järntorget erbjuder mycket goda kommunikationer av både buss och spårvagn.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Första Långgatan 19, Masthugget

Välkommen till en lokal med stora möjligheter - där du som h...

Visad

Värmlandsgatan 15, Majorna

Välkommen till en mycket yteffektiv butikslokal med bra läge...

Visad

Värmlandsgatan 15, Linné

Yteffektiv butikslokal om 322 kvm i Linné/Masthugget. Stora ...

Visad

Första Långgatan 21, Masthugget

Nu finns möjligheten att hyra ett ljust kontor på sjätte vån...

Visad