Kontor, Första Långgatan 16, Göteborg, Göteborg

  • 111 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 15 725 - 25 900 kr/mån

Ljust härligt kontor som kan anpassas efter behov.


Lokaltyp Kontor
Total yta 111 m²
Adress Första Långgatan 16
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41847146
Områdeshyra 15 725 - 25 900 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Vi erbjuder en rumsindelad kontorslokal på Första Långatan 16. Lokalen kan anpassas efter behov. I området finns gott om lunchrestauranger, caféer och shopping.

Omgivning

Området ligger mellan Slottsskogen och Göta älv i nord-sydlig riktning, avgränsas i öster av Linnégatan och i väster av stadsdelen Majorna. Den består av flera områden med olika karaktär. Vid älven ligger hamnen, glest bebyggd med stora lagerbyggnader och liknande, därefter de täta kvarteren runt Långgatorna. Några hundra meter söder om älven reser sig Masthuggsbergen brant. På dess norra sluttning ligger ett bostadsområde från sent 1960-tal med stora huslängor, på toppen längst i söder är det landshövdingekvarter innan Slottskogen tar vid. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd och karaktäristisk profil i Göteborgs stadssiluett.

Kommunikationer

Från fastigheten är det enkelt att ta sig ut på Oskarsleden som smidigt anknyter till E6, E20 coh E45. På några minuters promenadavstånd ligger Järntorget som är en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken.

Service

Här har du nära till både trevliga restauranger, caféer och butiker.Bilder på lokalen