Kontor, Förrådsvägen 12/19B, Västerslätt, Umeå

  • 250 - 550 m²
  • 15 625 - 43 542 kr/mån

Annonsör: NP3 Fastigheter


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Produktionslokal / Produktionslokal
Total yta 250 - 550 m²
Adress Förrådsvägen 12/19B
Område Västerslätt
Objektsnummer 41903246
Områdeshyra 15 625 - 43 542 kr/mån
750 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

På fastigheten Rälen 3 som ligger med ett lättillgängligt läge på Västerslätt finns olika möjligheter till förhyrning. Här hittar man allt ifrån parkeringsplatser och carportar att hyra. Här finns stora och små kallförråd, här finns kontorslokaler att hyra. Ytorna kan anpassas efter individuella behov och önskemål. Välkommen att kontakta affärsansvarig Niklas Brander för ytterligare information.

Omgivning

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat Swedol, Gärdin och Persson, Ocay, Snabbgross och många andra butiker där det mesta finns att köp

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Service

Västerslätt som idag består av allt från vad ett industriområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Övrigt

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat Swedol, Gärdin och Persson, Ocay, Snabbgross och många andra butiker där det mesta finns att köp.


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (7158 m)