Kontor, Förmansvägen 1, Liljeholmen, Stockholm

  • 950–1 600 m²
  • Enligt överenskommelse

30 meter till spårbunden kommunikation!


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 950–1 600 m²
Adress Förmansvägen 1
Område Liljeholmen
Publicerad 2023-09-16
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1988
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41959403
Bifogade filer

Beskrivning

Egen lastkaj, stora fönster med fint ljusinsläpp, helt nyrenoverad fastighet med ny ventilation och kyla! Tvärbanan på andra sidan gatan och endast 400 m till Liljeholmens T-bana.

Omgivning

Liljeholmen/Årstadal är en expansiv stadsdel söder-om-söder som är väldigt uppskattad både som arbetsplats och bostadsområde. Till detta finns flera förklaringar, bla att området har väldigt bra kollektivtrafik samt att det är på gångavstånd in till Södermalm. Det natursköns läget invid Liljeholmsviken spelar också in som en stark attraktionsfaktor.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till E4:an och Essingeleden samt Södralänken och 73:an. Södermalm ligger på gångavstånd en stenkast över Liljeholms bron. Tvärbanans station Årstadal ligger 30 m framför entrén till fastigheten och Liljeholmens T-banestation är mindre än 400 m bort! Den lokala busslinjen är 145.

Planlösning

Öppen

Parkering

Fastigheten har ett garage i två våningsplan. Utanför fastigheten finns en stor parkeringsyta.

Service

I området finns flera lunchrestauranger, caféer, frisör, kemtvätt, gym och en ICA Nära. Söker man ett större utbud av shopping och service finns Liljeholms Galleria 400 m bort.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen