Kontor, Företagsvägen 14, Oxie

Fastighets AB Briggen Kommunikation (351 m) Shopping (137 m) Friskvård (1034 m) Restaurang (636 m) Parkering (2183 m) Postkontor (2373 m) Bilservice (1719 m) Bränslestation (2093 m) Grönområde (366 m)

Här kan vi erbjuda en ledig kontorslokal strax utanför Malmö, närmare bestämt Arlöv. Lokalen är fördelad på bottenplan och plan två. Ytan är 1855 kvm stor och går att dela av. Kontoren får ljus från ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 855 m²
Adress Företagsvägen 14
Objektsnr 41865003
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Här kan vi erbjuda en ledig kontorslokal strax utanför Malmö, närmare bestämt Arlöv. Lokalen är fördelad på bottenplan och plan två. Ytan är 1855 kvm stor och går att dela av.
Kontoren får ljus från en centrerad innegård och angöringsmöjligheterna är goda med gott om p-platser.

Omgivning

De stora trafiklederna är bara ett stenkast bort och det är lätt att ta sig till och från Arlöv, oavsett om man tar bilen, bussen eller tåget. Är bilen det självklara valet finns det dessutom gratis parkeringsmöjligheter på tomten.

Kommunikationer

Fastighetens placering innebär att det är enkelt att ta sig till och från Malmö med antingen bil eller buss. Läget innebär också goda förbindelser med Malmös ringvägar och närheten till Malmö Centralstation gör att det är goda förbindelser även med tåg.

Service

Arlövs centrum och Burlövs köpcenter med all service ligger i närheten. Buss- och tågförbindelserna är goda.