Lagerlokal, Fågelsångsvägen 9, Vallentuna, Vallentuna

New Office AB Shopping (205 m) Friskvård (479 m) Kommunikation (85 m) Restaurang (115 m) Bilservice (244 m) Bränslestation (956 m) Postkontor (1766 m) Grönområde (758 m)

Lagret är totalt 2 515 kvm varav ca 125 kvm utgörs av modernt kontor, konferensrum och kök i industriell design. Det finns även omklädningsrum med en dusch. Två wc. Laget har en takhöjd om sex meter och är mycket effektivt då det endast är åtta pelare i hela lagerytan. På golvet ligger underhållsfri betong med en bärighet på 2 000 kg/kvm. Det finns två portar. En med lastkaj och luftsluss samt en port i markplan. Det är ett mycket bra arbetsklimat i lokalen. Fönster och bra belysning gör att...

Beskrivning

Lagret är totalt 2 515 kvm varav ca 125 kvm utgörs av modernt kontor, konferensrum och kök i industriell design.
Det finns även omklädningsrum med en dusch. Två wc.

Laget har en takhöjd om sex meter och är mycket effektivt då det endast är åtta pelare i hela lagerytan. På golvet ligger underhållsfri betong med en bärighet på 2 000 kg/kvm. Det finns två portar. En med lastkaj och luftsluss samt en port i markplan.

Det är ett mycket bra arbetsklimat i lokalen. Fönster och bra belysning gör att det är ljust och trevligt. Tilluft tillförs lokalerna med don placerade i tak och frånluft avleds i huvudsak via kontrollventiler. Mycket låg driftkostnad, endast 105 000 kWh/år.

God säkerhet då larm är kopplat till larmfirma samt kameraövervakning. Stängsel runt hela fastigheten.
Brandlarm finns installerat.

Kommunikationer

Buss passerar i området. Till Roslagsbanan, station Kragstalund är det ca 1 kvm.

Parkering

Gott om parkeringsplatser

Fågelsångsvägen 18, Norrort

Möjlighet att hyra lager/verkstad med tillhörande kontor i V...

Visad