Kontor, Färgargårdstorget 58, Södermalm, Stockholm

  • 670 m²

Stor och trivsam lokal på Södermalm med bra läge nära Hammarby sjöstad. Lokalen är optimalt planerad med flera entreér.


Lokaltyper Kontor / Studio / ateljé / Utställning / mässa
Total yta 670 m²
Adress Färgargårdstorget 58
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41928994

Beskrivning

Hamnvakten 12. Byggnadsår 1981-1982. Belägen i Stockholm län och Stockholm kommun.

Omgivning

Brf Hamnvaktens byggnader är byggda under åren 1981-1982 och ligger i närheten av Stora Blecktornsparken med dess stora grönytor och djurhållning med får, grisar, kaniner, marsvin och getter. Vitabergsparken, Nytorget, Hammarby sjöstad och friluftsområdet i Nackareservatet finns endast ett stenkast ifrån föreningen och det är ett lugnt och fint område.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer (2, 3, 57, 66, 76) har hållplatser i närheten. Tunnelbanelinjen mellan Kungsträdgården och Nacka Centrum, med station vid den närbelägna Hammarby kanal, beräknas öppna 2025.

Parkering

Parkering finns att hyra i byggnaden Pumpan är belägen på Färgargårdstorget 1 och rymmer 328 garageplatser. Kölista handhas av HSB Stockholm. För mer information om parkering, se föreningens hemsida under fliken Garaget Pumpan. Länk: www.hamnvakten.se.

Service

Närhet till Hammarby Sjöstad med bra utbud av restauranger och grönområden med utsikt över kanalen. Nacka Forum och Sickla köpkvarter finns i närheten med endast 10 minuters bilfärd med många livsmedelsbutiker, restauranger, klädbutiker, apotek mm. Flertalet busslinjer och hållplatser finns i området.

Övrigt

Kontor/Ateljé/Showroom, lokalnr 9013. Byggår 1981-1982.


Karta
Visa på kartan: