Kontor, Färgargårdstorget 58, Södermalm, Stockholm

  • 670 m²

Stor lokal på Södermalm med bra läge nära Hammarby sjöstad anpassad för förskoleverksamhet.


Lokaltyper Kontor / Studio / ateljé / Utställning / mässa
Total yta 670 m²
Adress Färgargårdstorget 58
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41928994

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Hamnvakten 12. Byggnadsår 1981-1982. Belägen i Stockholm län och Stockholm kommun.

Omgivning

Brf Hamnvaktens byggnader är byggda under åren 1981-1982 och ligger i närheten av Stora Blecktornsparken med dess stora grönytor och djurhållning med får, grisar, kaniner, marsvin och getter. Vitabergsparken, Nytorget, Hammarby sjöstad och friluftsområdet i Nackareservatet finns endast ett stenkast ifrån föreningen och det är ett lugnt och fint område.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer (2, 3, 57, 66, 76) har hållplatser i närheten. Tunnelbanelinjen mellan Kungsträdgården och Nacka Centrum, med station vid den närbelägna Hammarby kanal, beräknas öppna 2025.

Parkering

Parkering finns att hyra i byggnaden Pumpan är belägen på Färgargårdstorget 1 och rymmer 328 garageplatser. Kölista handhas av HSB Stockholm. För mer information om parkering, se föreningens hemsida u

Service

Närhet till Hammarby Sjöstad med bra utbud av restauranger och grönområden med utsikt över kanalen. Nacka Forum och Sickla köpkvarter finns i närheten med endast 10 minuters bilfärd med många livsmedelsbutiker, restauranger, klädbutiker, apotek mm. Flertalet busslinjer och hållplatser finns i området.

Övrigt

Kontor/Ateljé/Showroom, lokalnr 9013. Byggår 1981-1982.Bilder på lokalen