Kontor / Lager, Exportgatan 39, Backa, Göteborg

  • 1 915 m²
  • Enligt överenskommelse

Planerad totalrenovering och tillbyggnad erbjuder modern lagerlokal i attraktiva Backa


Lokaltyper Kontor / Lager / Lagerlokal / Nyproduktion / Logistiklokal
Total yta 1 915 m²
Adress Exportgatan 39
Område Backa
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1978
Renoveringsår 2023
Hiss Ja
Våning 1-2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41949757

Beskrivning

Kontorsbyggnad som kommer att genomgå en totalrenovering och få en tillbyggnad för att förvandlas till ett modernt lager om totalt 1 915 kvadratmeter med BREEAM In-Use Very Good certifiering. Ritningarna är framtagna och bygglov är godkänt. Den uppdaterade byggnaden kommer erbjuda renodlade lagerytor på markplan om cirka 1 450 kvadratmeter med 7.9 meters takhöjd i nya delen och 5.7 meters takhöjd i originalbyggnaden. Det kommer byggas tre lasthus och en markport för smidig in- och utlastning. Kontorsytor och faciliteter om cirka 410 kvadratmeter kommer finnas på plan 2 och planeras inkludera både storkontor och mindre rum samt matsal med pentry, omklädningsrum och WC. I direkt anslutning till lokalen finns en stor parkeringsplats.

Omgivning

Backa är ett populärt industriområde präglat av handel, logistik och tillverkning som ligger strategiskt placerat 7 kilometer norr om centrala Göteborg, i direkt anslutning till E6. Området är beläget i närheten av Stigs Center och endast ett par kilometer från Bäckebol Köpcenter där det finns ett brett serviceutbud av butiker och restauranger att tillgå. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Göteborg.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Göteborg

Parkering

Ja

Service

Närhet till levande handelsplats kring Stigs Center och Bäckebol Köpcenter med ett brett serviceutbud av butiker, gym och restauranger

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E6

Skyltläge

Bra exponering av skyltläge mot Exportgatan och E6

Närliggande företag

Volvo Car, Swedol, Dagab, PostNord, BGM Logistics AB och Budbee


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen