Kontor, Exportgatan 39, Backa, Göteborg

  • 103–1 508 m²
  • Omgående

Flexibel kontorsbyggnad med lediga ytor på 103 - 907 kvadratmeter med goda möjligheter till anpassning


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Kontor / Lager
Total yta 103–1 508 m²
Adress Exportgatan 39
Område Backa
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1978
Hiss Ja
Våning 1 - 3
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41949757

Beskrivning

Kontorsbyggnad på 1 508 kvadratmeter fördelad på fyra våningsplan med lokaler mellan 103 - 907 kvadratmeter. Byggnaden kommer anpassas och fräschas upp i samråd med hyresgäst och unik möjlighet ges att skräddarsy lokaler och planlösning efter verksamhetens behov. Exempelvis finns möjlighet att skapa en kombinerad butiks- och kontorsyta för yrkeshandel. Källarplan består av lager- och personalutrymmen. Markplan består av kontor och faciliteter såsom en stor matsal med pentry och WC. De översta våningsplanen är fräscha och består av kontor, reception, pausrum med pentry och WC. Byggnaden ligger med fri access till Exportgatan och en stor parkering finns i anslutning till byggnaden.

Omgivning

Backa är ett populärt industriområde präglat av handel, logistik och tillverkning som ligger strategiskt placerat 7 kilometer norr om centrala Göteborg, i direkt anslutning till E6. Området är beläget i närheten av Stigs Center och endast ett par kilometer från Bäckebol Köpcenter där det finns ett brett serviceutbud av butiker och restauranger att tillgå. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Göteborg.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Göteborg

Parkering

Ja

Service

Närhet till levande handelsplats kring Stigs Center och Bäckebol Köpcenter med ett brett serviceutbud av butiker, gym och restauranger

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E6

Skyltläge

Bra exponering av skyltläge mot Exportgatan och E6

Närliggande företag

Volvo Car, Swedol, Dagab, PostNord, BGM Logistics AB och Budbee


Karta
Visa på kartan: