Butikslokal, Exportgatan 35, Ringön, Göteborg

  • 1 460 m²
  • Enligt överenskommelse.

Nu erbjuds en lokal om 1460 kvm som passar för bilhall, verkstad, rekond och kontor! Oljeavskiljare i lokalen finns. Anpassas efter er!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Lagerlokal / Utställning / mässa
Total yta 1 460 m²
Adress Exportgatan 35
Område Ringön
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41829866

Beskrivning

Nu erbjuds en lokal som är perfekt för bilhall och verkstad!
Lokalen är på totalt 1060 kvm och inhägnade utomhusytan på 400 kvm. Önskas mer utomhus yta är det möjligt att få det! Idag används lokal som bilhall, verkstad, rekond och kontor. Från verkstadsdelen finns portar och lastbrygga vilket gör det smidigt med in- och utlast. Lokalen är öppen och har stora fönsterpartier vilket gör lokalen ljus och fin. Lokalen är centralt belägen och här kommer man snabbt ut på de större ledena!

Lokalen går att anpassa efter nästa hyresgäst och går att dela upp.

Omgivning

Här finns närhet till E6:an och Göteborgs city. Runt i området finns flertalet lunchrestauranger, friskvård, kontor och handel.

Kommunikationer

5 minuters promenad bort ligger busshållplatsen Balamundi. Härifrån tar det endast 12 minuter till knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Finns flertalet parkeringar utanför lokalen

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen