Butikslokal, Exit 94, Södra Munksjön, Jönköping

  • 360 m²

Exit 94 vid Ljungarum är den nya samlingspunkten för proffsen. Här ska du enkelt svänga av från E4:an vid avfart 94 och ta dig till Industrigatan 18 eller nu mera kallad Exit 94.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 360 m²
Adress Exit 94
Område Södra Munksjön
Kommun Jönköpings kommun
Objektsnummer 41922197

Omgivning

Exit 94, på fastigheten Älghunden 1, är belägen i närheten av Södra Munksjöområdet, där det just nu pågår ett omfattande utvecklingsarbete. Jönköping växer och i samband med att ett stationsområde för den nya höghastighetsbanan som planeras att byggas, ändras även området runtomkring. Södra Munksjöområdet blir en förlängning av den nuvarande stadskärnan. En helt ny stadsdel, med bostäder, resecentrum, skolor, butiker och caféer växer fram. Hela området beräknas till en stolek om 296 hektar, inklusive del av Munksjön. På denna yta kommer bostäder för ca 14 000 personer byggas samt 11 500 arbetsplatserskapas. Exploateringen av Södra Munksjön kommer ske i fyra etapper och avvecklingen av nuvarande verksamheter i området startarde i början av 2017. Många av verksamheterna i det nuvarande industriområdet kommer behöva hitta nya lokaler, vilket även påverkar kringområdena. Exit 94 är beläget på Ljungarum och visionen är att området kommer gå mot handel och service. Sannolikt kommer det att likna de områden som Södra Munksjön står för idag, med annan användning av fastighe-terna.

Kommunikationer

I Jönköping finns det inte ett bättre strategiskt läge än vad Exit 94 har då man enkelt kan ta sig in till centrum eller av och på E4:an vidare till mot Stockholm, Göteborg eller Malmö. Det finns också flera busslinjer med hållplats inom 100 från lokalen.

Planlösning

På Ljungarum ska det bli ett kluster av proffshandel som ska dra nytta av varandra. Idag används byggnaden främst som lager och det finns även en kontorsdel. Tanken är att omvandla lagerdelen till proffshandel och detta kommer att ska i flera etapper. När Södra Munksjön växer fram med bostäder, restauranger, kontor, växer också ett nytt centrum för proffshandel upp på Ljungarums industriområde. Det finns möjlighet att få butik i främre delen av lokalerna och kontor, lager och personalutrymmen baktill. Vill du som hyresgäst in på ett av Jönköpings mest attraktiva lägen har du hittat rätt. På Ljungarums industriområde finns det få tomma lokaler så tveka inte! Här finns det en stor möjlighet att anpassa storlek och utformning på lokalen utefter din verksamhet. Ritningen och är ett förslag på fördelningen av lokalerna. De redan uthyrda delarna är dock redan fastställda.

Service

All tänkbar service finns i Jönköping centrum 5 km bort.

Övrigt

Mycket bra skyltläge utmed Industrigatan.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen