Butikslokal, Eskadervägen, Näsbypark, Täby

  • 80–205 m²

Fin lokal på ca 205 kvm belägen på andra våningen tillsammans med övriga butiker i Näsbypark Centrum. Här har du möjlighet att anpassa lokalen efter just din verksamhet. Lokalen passar dig som driver någon typ av butik, service- eller kontorsverksamhet. Den lämpar sig inte för restaurangverksamhet....


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 80–205 m²
Adress Eskadervägen
Område Näsbypark
Kommun Täby kommun
Hiss Ja
Våning Butiksplan
Objektsnummer 41951223

Beskrivning

Hyr lokal i bästa läge mitt i Näsbypark Centrum

Omgivning

Runt Näsbypark Centrum består bebyggelsen av ett antal flerbostadshus, medan övriga delar av Näsbypark utgörs huvudsakligen av villor. I området finns fyra kommunala skolor, en resursskola och tre friskolor.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda. Roslagsbanan stannar i Näsbypark och den tar dig till Stockholm city på cirka 20 minuter. Det finns också ett antal busslinjer med hållplats i Näsbypark Centrum.

Planlösning

Möjlighet att dela lokalen.

Parkering

Ja

Service

Näsbypark Centrum är belägen i Näsbypark, en del av Täby kommun norr om Stockholm. Här finns allt du kan behöva för din vardag, från butiker, kaféer och restauranger till en nyrenoverad mataffär, apotek och andra servicebutiker. Det finns även bibliotek, gym, skola och tjänster inom vård och hälsa i centrumet.

Skyltläge

Med stora glaspartier ut mot gallerian ges ett öppet och transparent intryck, här har du ett utmärkt skyltläge mitt i centrum.

Närliggande företag

Hemköp, Apoteksgruppen, SATS, Gateau, Näsbyparks Husläkarmottagning, Tandläkare, Naprapatlandslaget, Täby Bibliotek, Spiraskolan, Näsbyparkskolan, Frisörer, Restauranger

Övrigt

Vi på Paliro utvecklar attraktiva fastigheter och platser där våra hyresgästers verksamheter kan gro och skapa värde. Genom att erbjuda lokaler i levande områden med hög kvalitet, skapar vi möjligheter för våra hyresgästers verksamheter att utvecklas.

Kontakt sker direkt till hyresvärden, utan mellanhänder.


Karta

Bilder på lokalen