Övrig lokal, Erik Dahlbergsallén 11, Östermalm, Stockholm

  • 185 m²

Lokal om 185kvm med stora möjligheter!


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 185 m²
Adress Erik Dahlbergsallén 11
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41952539

Beskrivning

###Beskrivning

Välkomna till denna rymliga lokal om 185 kvm som ligger i husets bottenvåning. Lokalen har ett fantastiskt läge på Erik Dahlbergsallén 11, ett stenkast ifrån Karlaplan. Öppna och rymliga ytor med stora förvandlingsmöjligheter. De olika rummen står tomma men ramverken för ett pentry finns installerat även två fungerande WC hittas. Ta chansen och låt kreativiteten omvandla denna lokal efter er verksamhet.

###Område

Bästa läge invid Karlaplan med direkt närhet till puls och all tänkbar närservice. I krokarna har du några utav stadens bästa restauranger, krogar och caféer. Goda shoppingmöjligheter i området med de trevliga boutiquerna och större modekedjor i Fältöversten. Trots det centrala läget finns det gott om grönområden i närheten på Gärdet, Djurgården och i Humlegården. I anslutning till lokalen är tunnelbana (Karlaplan, Stadion) samt flera busslinjer (1, 4, 54, 67, 72).

###Fakta

Hyra: Kontakta mäklare för mer information.
F-skatt: Kontakta mäklare för mer information.
Pris: Uthyrning.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

###Kontakt

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Edvard Olsson Mobil: +46 (0)704 66 62 02, Mail: edvard@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen