Kontor, Englundavägen 8, Solna

Komfast AB Restaurang (0 m) Friskvård (0 m) Shopping (0 m) Kommunikation (97 m) Uttagsautomat (987 m) Bilservice (327 m) Bank (220 m) Bränslestation (588 m) Postkontor (207 m) Grönområde (172 m)

Något så unikt som att kunna hyra ett öppet, snyggt kontor med ett tillhörande lager om ca 883 kvm med bra takhöjd sker inte varje dag. Denna lokal om totalt ca 1683 kvm kontor/lager lever upp till dina förväntningar med ett modernt kontor med öppen planlösning och smart disponerade konferensrum med ovanliga detaljer. Planlösningen inbjuder även till centralt belägna samkvämsutrymmen med pentry och pausrum med plats för biljardbord m m. Sammanlänkat med detta och med egen direktinlastning når ma...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 683 m²
Adress Englundavägen 8
Byggår 1967
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41857893
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Något så unikt som att kunna hyra ett öppet, snyggt kontor med ett tillhörande lager om ca 883 kvm med bra takhöjd sker inte varje dag. Denna lokal om totalt ca 1683 kvm kontor/lager lever upp till dina förväntningar med ett modernt kontor med öppen planlösning och smart disponerade konferensrum med ovanliga detaljer. Planlösningen inbjuder även till centralt belägna samkvämsutrymmen med pentry och pausrum med plats för biljardbord m m. Sammanlänkat med detta och med egen direktinlastning når man lagerenheten som även kan nyttjas för produktion om man så önskar. Inlastning sker via lastkaj med lyftbord från en ramp från Englundav. Inflyttning kan ske enligt överenskommelse.

Omgivning

Din arbetsdag blir enklare i Solna Business Park. Du kan enkelt uträtta dina ärenden då allt finns nära - storhandla på ICA Maxi, ta ett gympass på lunchen eller lämna skjortorna på kemtvätt. Kommunikationerna är redan mycket goda och kommer att bli ännu bättre i maj 2013 då tvärbanan från Alvik går via SBP till Solna Centrum för att därefter även länkas samman med Solna Station.

Kommunikationer

Mycket bra läge, nära till Solna och Sundbybergs centrum med goda kommunikationer. T-bana, pendeltåg, fjärrtåg och 13 busslinjer. Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden alternativt via Ekensbergsvägen från Solna/Sundbyberg, Essingeleden samt E4 och E18.

Service

Som hyresgäst i Solna Business Park kan vi erbjuda er ett flertal lunchrestauranger, konditori, post, bankomat, gym, frisör, kemtvätt och skomakare. Det finns även en stor ICA Maxi med apotek. Fabege har ett servicecenter centralt i området där du kan få hjälp med allt från fruktkorgar till bevakning och lokalvård. Det finns även en modern konferensanläggning, Videra Conference Center, som kan hjälpa till att arrangera små som stora konferenser. Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera Maudes Hotel med smakfullt designade, moderna och prisvärda rum i olika storlekar.

Övrigt

Denna fastighet är den mest centrala i Solna Business Park. Tillsammans med fastigheterna tvärs över Svetsarvägen skapar de en väldigt modern och fräsch känsla, som man tydligt känner när man går på huvudgatan i området.

Uthyrare & kontaktpersoner

Svetsarvägen 15, Solna

Kontorshotellet i Solna Business Park, Stockholm, ligger i e...

Visad

Svetsarvägen 15, Solna

Fokusera på din verksamhet och få lägre kostnader för kontor...

Visad

Svetsarvägen 15, Solna

Fokusera på din verksamhet och få lägre kostnader för kontor...

Visad

Svetsarvägen 15, Solna

Kontorshotellet i Solna Business Park, Stockholm, ligger i e...

Visad