Butikslokal, Engelbrektsgatan 34 A, Avenyområdet, Göteborg

  • 21 m²
  • Enligt överenskommelse

Mindre butikslokal i centrala Göteborg


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 21 m²
Adress Engelbrektsgatan 34 A
Område Avenyområdet
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41953375
Bifogade filer

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en mindre butikslokal mitt i centrala Göteborg ett stenkast från paradgatan Avenyn. Till denna lokal söker vi en butiksverksamhet eller en salong. Lokalen lämpar sig inte för matlagning eller servering.

Välkommen med er intresseanmälan tillsammans med er affärsidé så kontaktar vi dig.

Omgivning

Säg Avenyn och snart sagt varenda människa i Sverige vet att det handlar om Göteborgs paradgata. Avenyn är stadens medelpunkt och länkar samman centrum med området där Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet finns.

Avenyn är Göteborgs självklara huvudstråk, en populär destination för åtta miljoner göteborgare och turister varje år. Här finns de attraktiva kontorsadresserna, förstklassigt utbud av shopping och många möjligheter till spännande restaurang- och cafébesök. Vid Götaplatsen är många av stadens kulturella institutioner samlade; Konstmuseet, Stadsteatern, Konserthuset och Bio Göta som visar kvalitetsfilm.

Längs Avenyn hittar du några av de stora bankerna, liksom fastighetskonsulter, holdingbolag och finansföretag av olika slag. Men även bland läkare och tandläkare är Avenyn en eftertraktad adress, mycket för att det här finns lokaler lämpliga för ändamålet men också för att adressen i sig står som garant för kvalitet.

Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen