Kontor, Energigatan 19, Varla (Kungsbacka), Kungsbacka

  • 250 - 2 000 m²
  • 2020-06-01

Nybyggnation där ni kan vara med och skapa ert nya kontor! Här kan ni profilera er med eget hus alternativt hyra lokal från 250 kvm. Dessa moderna kontorslokaler anpassas och skräddarsys i samråd medhyresgäster som flyttar in. Planlösningen är flexibel och valfri och kan både vara öppen och rumsindelad, eller en blandning av båda. Fastigheten är konstruerad med en smakfull glasfasad, generös takhöjd och moderna materialval. Goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten och b...


Lokaltyp Kontor
Total yta 250 - 2 000 m²
Adress Energigatan 19
Område Varla (Kungsbacka)
Hiss Ja
Tillträde 2020-06-01
Objektsnummer 41919992

Beskrivning

Nybyggnation där ni kan vara med och skapa ert nya kontor! Här kan ni profilera er med eget hus alternativt hyra lokal från 250 kvm. Dessa moderna kontorslokaler anpassas och skräddarsys i samråd med hyresgäster som flyttar in. Planlösningen är flexibel och valfri och kan både vara öppen och rumsindelad, eller en blandning av båda. Fastigheten är konstruerad med en smakfull glasfasad, generös takhöjd och moderna materialval. Goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten och bra kommunikationer. (Bilderna ni ser är från befintligt hus som gjordes i etapp 1, nu är det dags för etapp 2.)

Fastigheten ligger i Varla Industriområde med 650 m till busstation som på åtta minuter anknyter till pendeltåget mellan Kungsbacka och Göteborg. Närhet till både Hede fashion Outlet och Kungsmässan där all form av service,handel och restauranger finns.
Varla Industriområde ligger direkt vid norra avfarten till E6an.

Välkommen att kontakta oss på Savills för mer information och visning!


Karta

Bilder på lokalen