Kontor, Elektravägen 31, 2 vån, Västberga industriområde, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 917 - 1 750 kr/mån
Peter Eriksson Fastighets AB Friskvård (1 m) Bränslestation (60 m) Restaurang (68 m) Bilservice (110 m) Shopping (115 m) Kommunikation (187 m)

Med Cykelavstånd från stadskärnan ligger detta ljusa och trevliga hörnkontor i bra skick. Högt läge på plan 2 med fin vy över området. Ljusflöde från tre väderstreck. 8 flexibla kontorsrum, ett pentrymed matsal, förråd, två wc-rum och ett omklädningsrum med dusch. Gångavstånd till all tänkbar service och kommunikationer....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 10 m²
Adress Elektravägen 31, 2 vån
Område Västberga industriområde
Byggår 1957
Objektsnr 41890681
Lokalguidens estimerade områdeshyra
917 - 1 750 kr/mån
1 100 - 2 100 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Charmfulla 40-talsdetaljer mixas utsökt med en klassisk kontorsstandard. Ljust och luftigt kontor med bra egenskaper som skapar flexibilitet. Genomgående gott skick med en bra variation på kotorsrummens storlekar. Här anpassar du lätt din verksamhet till en bekväm och funktionell vardag.

Fullt utrustat pentry med kyl,- och frysskåp, ugn och dismaskin, stämmningsfull belysning och en rejäl matplats intill fönster.

Två bra wc-rum varav ett med vattenutlkast för städvatten. I lokalens mitt ligger ett omklädningsrum med dusch efter tuff cykeltur till och från din bostad. här finns även utrymme för tvättmaskin och klädskåp.

Kontorsrummen varierar i storlek från ca 10 kvm TILL 30 kvm, alla med ljusa väggar och stora fönsterpartier.

Lokalen har två entréer, en huvudentré via originaltrapphus med lättpromenrade trappor och den andra med uppgång via hiss från gården.

Lokalen har tillgång till fibernät.Kontorsbyggnad i 3 våningar samt helt källarplan. Tegelbyggnad med trapphus i mitten och hiss på baksidan. Dåtidens vingslag sätter en fin prägel på detta trivsamma kontorshus med generösa fönsterpartier. Byggnaden rymmer i huvudsak kontor men även ett utbildningscenter. Källarplanet bjuder på lagerutrymmen och på kortsidan sitter en port. På baksidan ligger en tillbyggnad i ett plan med kontorsutrymme. Tomten rymmer såväl gräsmatta som parkeringsplatser.

Omgivning
Västberga industriområde ligger i stadsdelen Västberga, söder om Stockholm. Området stadsplanerades 1943 och är Stockholms största industri- och terminalområde. Västbergas industriområde sträcker sig från E4/E20 i norr till Solberga i söder. Redan i början av 1900-talet etablerades den första industrin och järnvägen i området. Idag finns det över 600 företag och drygt 10 000 arbetsplatser. På grund av sitt natursköna läge är Västberga Industriområde även lämpligt som bostads- och djurområde. Svenska bostäder har bygget ett ”Snabba hus” koncept som bygger på modullägenheter för unga. Totalt finns det 280 studentbostäder i hörnet av Elektravägen och Västberga allé. Rakt över Elektravägen ligger populära Djurgymnasiet som startade redan 2006.

Service
Det lättillgängliga serviceutbudet underlättar din tuffa vardag. Västberga Handel bjuder på volym, - och dagligvaruhandel med butiker som bl.a. Coop, Rusta och Systembolaget. Övriga kända aktörer som Mekonomen, DHL Nordic och GKW yrkeskläder ligger centralt i området. De närmaste kulinariska mötesplatserna är Daisys, Verkets Matsal, Restaurang Spiskroken och Restaurang Stjärnan. Dessutom finns det fina grönområden för lunchpicknick i solen.

Kommunikationer
Endast 3,5 km från Hornsgatan gör Västberga till det mest centralt belägna industriområdet i Stockholm. Buss, cykel, T-bana, bil eller till fots är alla utmärkta alternativ för att ta sig till och från arbetet. Tunnelbanestationen är Telefonplan och bussar är en frekvent syn på gatorna. Den bilburne har direktaccess till E4 och E20.

Parkering
Mellan båda våra fastigheter har vi utomhusparkeringar på angivna platser. Du kan även parkera på gatorna.

Elektravägen 31, 3 tr, Västberga industriområde

Praktisk kontorsyta om 15-50 kvm, utmärkt tillfälle för det ...

Visad

Elektravägen 31, Västberga industriområde

Med Cykelavstånd från stadskärnan ligger detta ljusa och tre...

Visad

Elektravägen 31, Västberga industriområde

Stockholms närmaste industriområde endast 3,5 km från city. ...

Visad

Elektravägen 29, Västberga industriområde

Fantastisk kontorslokal högst upp som utgör hela våningsplan...

Visad