Kontor, Elektravägen 29, Västberga industriområde, Stockholm

  • 170 m²
  • 12 750 - 31 167 kr/mån

Effektiv, ljus och mycket trevlig kontorslokal med ett genomgående ljusflöde i hjärtat av Västberga industriområde. Gångavstånd till T-bana, handel och flertalet spännande näringsidkare. 170 välplanerade kvm fördelade på 5 kontorsrum, ett stort konferensrum, ett städförråd, två wc-rum och ett härligt kök med bra matplats. Anrik 40-tals byggnad med hiss till lokalen och parkering på gården....


Lokaltyp Kontor
Total yta 170 m²
Adress Elektravägen 29
Område Västberga industriområde
Byggår 1940
Objektsnummer 41882074
Områdeshyra 12 750 - 31 167 kr/mån
900 - 2 200 kr/m²/år

Beskrivning

Anrik 40-tals byggnad med hiss till lokalen och parkering på gården.

Karaktärsfull funkisbyggnad med eleganta former och stora fönsterpartier. Trapphus med hiss i byggnadens mitt. Kontoret är anpassat för alla typer av verksamheter, självklart kan den anpassas just efter din. Lokalen är ca 170 kvm vilka fördelas utmärkt på 7 rum. 5 kontor, ett kök, ett konferensrum och två wc-rum. Köket är fullt utrustat och har gott om plats för mat- och fikagrupper.
Parkeringsplatser finns intill byggnaden och det är ca 1,7 km till Hägerstens T-bana samt endast 3 km till pulserande Södermalm.

I omgivningarna finns det gott om trevliga lunchställen, butiker och gröna platser för avkoppling i kommande sommarvärme.

På alla sätt en bekväm arbetsplats med många fina egenskaper.


Industri- och kontorsbyggnad i 1 respektive 4 våningar samt hel källare. Enplansbyggnaden är utrustad med garageportar. Huvudbyggnaden är ett modernt trapphus med hiss. Karaktärsfull funkisbyggnad med gul tegelfasad och generösa fönsterpartier. Byggnaden rymmer i huvudsak butiksyta, verkstad, mottagning och kontor. Tomten utgör besöksparkering och parkeringsplatser.

Omgivning
Västberga industriområde ligger i stadsdelen Västberga, söder om Stockholm. Området stadsplanerades 1943 och är Stockholms största industri- och terminalområde. Västbergas industriområde sträcker sig från E4/E20 i norr till Solberga i söder. Redan i början av 1900-talet etablerades den första industrin och järnvägen i området. Idag finns det över 600 företag och drygt 10 000 arbetsplatser. På grund av sitt natursköna läge är Västberga Industriområde även lämpligt som bostads- och djurområde. Svenska bostäder har bygget ett ”Snabba hus” koncept som bygger på modullägenheter för unga. Totalt finns det 280 studentbostäder i hörnet av Elektravägen och Västberga allé. Rakt över Elektravägen ligger populära Djurgymnasiet som startade redan 2006.

Service
Det lättillgängliga serviceutbudet underlättar din tuffa vardag. Västberga Handel bjuder på volym, - och dagligvaruhandel med butiker som bl.a. Coop, Rusta och Systembolaget. Övriga kända aktörer som Mekonomen, DHL Nordic och GKW yrkeskläder ligger centralt i området. De närmaste kulinariska mötesplatserna är Daisys, Verkets Matsal, Restaurang Spiskroken och Restaurang Stjärnan. Dessutom finns det fina grönområden för lunchpicknick i solen.

Kommunikationer
Endast 3,5 km från Hornsgatan gör Västberga till det mest centralt belägna industriområdet i Stockholm. Buss, cykel, T-bana, bil eller till fots är alla utmärkta alternativ för att ta sig till och från arbetet. Tunnelbanestationen är Hägerstensåsen 1,7 km och bussar är en frekvent syn på gatorna. Den bilburne har direktaccess till E4 och E20.

Parkering
Mellan båda våra fastigheter har vi utomhusparkeringar på angivna platser. Du kan även parkera på gatorna.


Bilder på lokalen