Kontor, Elektravägen 25, Hägersten, Stockholm

  • 260 m²
  • Enligt överenskommelse.

Mycket fin och flexibel vindsvåning i Västberga.


Lokaltyp Kontor
Total yta 260 m²
Adress Elektravägen 25
Område Hägersten
Kommun Stockholms kommun
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41866140

Beskrivning

På bästa läge i Västberga blir inom kort en mycket fin vindsvåning hyresledig.

Den ljusa och trevliga kontorslokalen om 260 kvm ligger på fjärde våningen och nås via trappor och personhiss. Det finns även en rejäl godshiss med kapacitet om ca 2 ton som kan nås från gemensam lastkaj.

Lokalen som är mycket flexibel är i dagsläget både rumsindelad och har öppna ytor, golvet har bra bärighet vilket gör att den utöver kontrosverksamhet även lämpar sig för exempelvis lättproduktion eller som plocklager.

Parkeringsplatser finns att hyra.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Västberga har idag företag inom de flesta branscher och befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Yrkeshandel, mediabolag, tryckerier, verkstäder och logistikföretag delar ett bra läge vid E4:an, med Stockholm city och Arlanda inom räckhåll.

Kommunikationer

Med bil tar du dig snabbt till Essingeleden / E4:an och påfarten till Södra länken. Buss 143 trafikerar Drivhjulsvägen (Liljeholmen - Högdalen), buss 165 går med 10 minuters trafik (Liljeholmen - Farsta Centrum). Det är ca 10 minuters promenad till Midsommarkransens T-banestation, röd linje.

Service

I området finns flertalet restauranger och servicebutiker så som Mekonomen, Rusta och Coop Forum. Bankomat och bensinstationer finns också i närområdet. För övernattningar ligger New World Hotel endast fem minuter bort.

Övrigt

Funkisbetonad fastighet på central adress i Västberga, med parkeringsplatser, personhiss och varuhissar. Utmärkt skyltläge och effektiva ljusa lokaler.Bilder på lokalen