Butikslokal, Eldarvägen 4, Täby, Täby

FastPartner AB Shopping (139 m) Restaurang (69 m) Kommunikation (295 m) Bränslestation (150 m) Bilservice (132 m) Friskvård (1 m)

Lager/industri lokal med kontor i Täby Kyrkby

Beskrivning

Byggnaden har en öppen planlösning med goda förutsättningar att anpassas till diverse ändamål. Det finns goda in/utlastningsmöjligheterna och stora parkeringsytor runt och omkring fastigheten. Fastigheten har en plåtfasad och är byggd på en limträstomme stående på en stabil betongplatta. Bring Citymail och Friskis & Svettis är grannare med nyrenoverade lokaler i fastigheten.

Omgivning

Fastigheten belägen i området Södra Midgårds industriområde som har en blanding av verksamhetslokaler och villor. Närområdet ger goda möjligheter till lunchpromenader i ett vackert kulturlandskap.

Kommunikationer

Roslagsbanan stannar på station Täby Kyrkby. Där ifrån är det en promenad på ca 1500 meter till Eldarvägen 4. Bussar stannar i anslutning till fastigheten på hållplats Karby gård. (Buss 610, 611, 616, 687, 690) Från trafikplats Täby kyrkby vid Norrortsleden finns dessutom Buss 684, 685, 686. Med bild tar man sig snabbt till E18 och vidare in till city eller via Norrortsleden (265) till Sollentuna/Kista och E4an ut mot Arlanda.

Planlösning

Öppen med glasade mötes- och chefsrum.

Parkering

Avtalas, gott om mark.

Service

I byggnad finns Friskis & Svettis. I området finns en Statoil-station som är öppen 6:00-24:00. Det finns också en lunchrestaurang, Bella Notte Vedugnen, och frisör i närheten av fastigheten. På 1500 meters avstånd finns Såstaholm Hotell & Konferens om man vill unna sig en förstklassig matbit eller övernattning för besökande kunder.

Övrigt

Ledig lokal i två plan i anslutning till Norrortsleden - Täby Kyrkby.

Artiklar om FastPartner AB

Svetsarvägen 6, Täby

Lokalen är stor och rymlig och ligger i två plan. Inlastning...

Visad