Kontor, Ekelundsgatan 1, Inom Vallgraven, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 49 058 - 86 275 kr/mån
Wallenstam AB (publ) Shopping (76 m) Restaurang (90 m) Postkontor (42 m) Friskvård (132 m) Bank (763 m) Kemtvätt (236 m)

På plan 9 på Ekelundsgatan 1 har man slående utsikt upp längs Nordre älv, mot Brunnsparken och takåsarna Inom Vallgraven. Detta är en kontorslokal som idag har kontorsrum men den passar lika bra med helt öppen planlösning, de få bärande väggarna gör detta till en mycket flexibel lokal. På Ekelundsgatan 1 får ni bra kontakt med både Centralstationen och det mysiga Magasinsgatanområdet samtidigt som ni får en modern och effektiv kontorslokal med unik utsikt. De bilder som ligger nedan i bildkarus...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 406 m²
Adress Ekelundsgatan 1
Område Inom Vallgraven
Objektsnr 41860614
Lokalguidens estimerade områdeshyra
49 058 - 86 275 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

På plan 9 på Ekelundsgatan 1 har man slående utsikt upp längs Nordre älv, mot Brunnsparken och takåsarna Inom Vallgraven. Detta är en kontorslokal som idag har kontorsrum men den passar lika bra med helt öppen planlösning, de få bärande väggarna gör detta till en mycket flexibel lokal. På Ekelundsgatan 1 får ni bra kontakt med både Centralstationen och det mysiga Magasinsgatanområdet samtidigt som ni får en modern och effektiv kontorslokal med unik utsikt.

De bilder som ligger nedan i bildkarusellen är kontor i fastigheten som vi har byggt om för andra hyresgäster. Och även bilder och miljöer ifrån närområdet.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Ekelundsgatan 1, Centrum

Lokalen kontorsindelad men med få bärande väggar är lokalens...

Visad

Ekelundsgatan 1, Göteborg/Inom vallgraven

Mycket ljusa, luftiga och flexibla kontorslokaler med stora ...

Visad

Otterhällegatan 1, Göteborg/Inom vallgraven

Ljus kontorslokal med stora öppna ytor samt HWC. Gott om lju...

Visad

Otterhällegatan 1, 3., Centrum

Kontorslokal om 284kvm med öppen planlösning. Lokalen är i b...

Visad