Kontor, Ekbacksvägen 32, Västerort, Bromma

  • 290 m²
  • Enligt överenskommelse.

Ljus lokal med optimal skyltläge. Egen lastkaj & hiss direkt in i lokalen!


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 290 m²
Adress Ekbacksvägen 32
Område Västerort
Kommun Stockholms kommun
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41941927
Bifogade filer

Beskrivning

OM LOKALEN
Tre trappor upp hittar du denna lokal som kan disponeras som kontor och lager/showroom. Lokalen har fönster runt om vilket ger ett bra ljusinsläpp. Möjlighet till varuhantering med egen lastkaj och lasthiss som går direkt in i lokalen. Fantastisk skyltläge mot Huvudstaleden. Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder.

- Här erbjuder vi flexibla planlösningar som skräddarsys efter era önskemål.

- Parkeringsmöjligheter intill fastigheten.

- Tillträde kan ges omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakta uthyrningsansvarig för fullständiga hyresuppgifter eller för att boka en visning!

FASTIGHETSINFORMATION
En blandfastighet innehållande butik, kontor, lager och mindre förråd. Fastigheten har ett fint skyltläge och ligger ett stenkast från Bromma flygplats samt Bromma Blocks.

NÄRSERVICE
I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, snabbmatskedja, bageri, gym, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping.

KOMMUNIKATIONER
- Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, som är precis bakom fastigheten går bl.a. till Sundbyberg, Solna eller Sickla.

- Även busskommunikationer ligger intill fastigheten med busslinjerna 112, 155 och 156.

- För resande med bil är det nära både E4 och E18.

- Bromma flygplats ligger inom gångavstånd.

OMGIVNING
I Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. Ulvsunda industriområde är en stadsdel och ett industriområde i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Mariehäll, Riksby och Traneberg i Stockholms kommun samt till Solna och Sundbybergs kommuner.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen