Butikslokal, EdsbergsTorg 30, Edsberg, Sollentuna

  • 55 m²

Vill du andas frisk luft finns Rösjöskogen alldeles i närheten. Där plockar du svamp eller lunkar runt i motionsspåret. Välj själv vilket tempo som passar. Efteråt kanske du tar ett dopp i Rösjön. I Edsberg är det gott att leva! Fritid Rösjöns friluftsområde, som ligger strax intill Edsberg, har vidsträckta strövmarker, motionsslingor och ett stort friluftsbad. På Edsbergs sportfält finns bollplaner och tennishall. Väsjöbacken alldeles intill har skidliftar, slalompister och hoppbacke. På cy...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 55 m²
Adress EdsbergsTorg 30
Område Edsberg
Byggår 1964
Renoveringsår 2005
Objektsnummer 41881423

Beskrivning

Vill du andas frisk luft finns Rösjöskogen alldeles i närheten. Där plockar du svamp eller lunkar runt i motionsspåret. Välj själv vilket tempo som passar. Efteråt kanske du tar ett dopp i Rösjön. I Edsberg är det gott att leva!


Fritid

Rösjöns friluftsområde, som ligger strax intill Edsberg, har vidsträckta strövmarker, motionsslingor och ett stort friluftsbad. På Edsbergs sportfält finns bollplaner och tennishall. Väsjöbacken alldeles intill har skidliftar, slalompister och hoppbacke. På cykelavstånd ligger Edsbergsparken samt bad- och idrottshall.

I förskolan Bikupan finns en samlingslokal. Edsbergskyrkan ordnar också många fritidsaktiviteter.

Butiker & service

Edsberg har ett välförsett butikscentrum. Här finns både stor matvaruaffär och olika specialbutiker, torghandel, apotek, bankomat, bibliotek, pizzeria, hamburgerbar och konditori.

I det ombyggda och renoverade Sollentuna centrum, dit man åker buss på några minuter, finns komplett kommersiell och kommunal service med banker, systembolag, biograf med mera.

Skola och barnomsorg

I Sollentuna finns både kommunala och fristående skolor, förskolor och familjedaghem. Mer information hittar du på kommunens hemsida.

Kommunikationer

Edsberg har goda kommunikationer med många valmöjligheter. Länk till SL.

Buss till Kista och Arninge passerar Edsberg liksom nattbuss och direktbuss till/från Stockholm vissa tider.