Kontor, Ebbegatan 5, Ebbepark, Linköping

  • 450–1 300 m²

Nya lokaler i Lux


Lokaltyp Kontor
Total yta 450–1 300 m²
Adress Ebbegatan 5
Område Ebbepark
Kommun Linköpings kommun
Objektsnummer 41950161

Beskrivning

I kvarter Verkstan hittar du Lux – ett toppmodernt kontorshus som erbjuder hög anpassningsbarhet i kombination med attraktiva butikslägen i markplan. Idén med huset är att erbjuda växande företag möjligheten att vidareutvecklas i egna lokaler, samtidigt som man har möjligheten att ta del av samtliga delade resurser som finns i Ebbepark. Det bästa av två världar, kort och gott.

Under huset finns parkering för såväl cyklar som bilar. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, coworking, takterrass, restaurang, caféer och en ny träningsanläggning. Ms bilpool och Linköpings elcykelpool LinBike finns på plats. Och mycket mer.

Välkommen att höra av dig om ditt företag skulle vilja utvecklas vidare i Ebbepark.

Omgivning

Välkommen till Ebbepark – en modig, omtänksam och smart del av staden!
Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Parken präglas av en modig innovationskultur där företag ofta delar både idéer och resurser med varandra.

Här finns idag ett 60-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Det färdiga Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. Här finns cirka 20 000 kvadratmeter kontorslokaler.

I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en ny träningsanläggning. Och mycket mer.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen