Butikslokal, Ebbe Lieberathsgatan 4, Krokslätt, Göteborg

  • 86 m²
  • Enligt ÖK
  • 7 167 - 28 667 kr/mån

Nu finns en nyproducerad lokal om 86 kvm i vårt nya fina bostadshus i Elisedal till uthyrning. Lokalen har stora fönsterpartier och ljusinsläpp från 3 håll, och med mycket bra skyltläge mot Ebbe Lieberathsgatan. Lokalen kommer att anpassas i samråd med den nya hyresgästen. Observera att lokalen är ej anpassad för matlagning eller restaurang. Elisedal är ett expansivt område som angränsar till Johanneberg, där det byggs både bostäder och kontor. Service i form av matbutiker samt restaura...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 86 m²
Adress Ebbe Lieberathsgatan 4
Område Krokslätt
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt ÖK
Objektsnummer 41945271
Områdeshyra 7 167 - 28 667 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns en nyproducerad lokal om 86 kvm i vårt nya fina bostadshus i Elisedal till uthyrning.

Lokalen har stora fönsterpartier och ljusinsläpp från 3 håll, och med mycket bra skyltläge mot Ebbe Lieberathsgatan. Lokalen kommer att anpassas i samråd med den nya hyresgästen.

Observera att lokalen är ej anpassad för matlagning eller restaurang.

Elisedal är ett expansivt område som angränsar till Johanneberg, där det byggs både bostäder och kontor. Service i form av matbutiker samt restauranger finns också i närområdet.

Bra kommunikationer finns i dess direkta närhet av både spårvagn och buss.

Välkommen att kontakta mig för visning

Omgivning

På Mölndalsvägen hittar du moderna kontor i ett strategiskt läge strax utanför centrum. Tack vare kollektivtrafik runt knuten, närhet till tillfartsleder och gott om parkering är det smidigt för anställda och besökare att ta sig till och från området som också är välförsett med restauranger och ligger nära Svenska Mässan.
Våra lokaler på Mölndalsvägen
Våra kontor på Mölndalsvägen är fräscha och ändamålsenliga. De ligger i moderna hus som redan från början byggts för att vara just funktionella kontor. Här erbjuder vi kontorsytor för både små och stora företag.
Butiker och service
Längs Mölndalsvägen finns flera stora matbutiker som Willys och Ica Maxi samt ett flertal möbelvaruhus. I området finns även dagligvaruaffärer och det är inte långt till Viktor Rydbergsgatan och Eklandagatan i Johanneberg som erbjuder fler butiker och restauranger. Området erbjuder även ett bra utbud av lunchrestauranger, friskvård och gym.
Kommunikationer
Strax söder om centrala Göteborg ligger Mölndalsvägen, ett område med gamla industrianor. Vägen hit är smidig oavsett om man kommer via kollektivtrafik eller bil. Spårvagn som stannar mer eller mindre “utanför dörren” går direkt från både Avenyn och centralstationen. För bilisten ligger området strax intill och väl synligt från E6, på “rätt” sida staden för den som kommer med flyg från Landvetter.
Väl framme finns gott om parkering i direkt anslutning till våra fastigheter.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen