Butikslokal, Ebbe Lieberathsgatan 27, Krokslätt, Göteborg

  • 53 m²
  • 4 417 - 17 667 kr/mån

Nya butikslokaler i Södra centrum


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 53 m²
Adress Ebbe Lieberathsgatan 27
Område Krokslätt
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41954199
Områdeshyra 4 417 - 17 667 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till Södertull och Södra centrums stora utvecklingsområde. Här förvandlas industriområde till bostadsområde med handel, och i närområdet återfinns anrik arkitektur från Lyckholms – och Krokslätts fabriker. I Södra centrum sker storsatsning i form av förtätning som binder samman Göteborg och Mölndal. Södertull blir hem för 186 bostäder och två butiker i bottenplan med stora fönsterpartier som vetter ut mot Ebbe Lieberathsgatan. Lokalerna utrustas med pentry och WC. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Övrigt

Kvarter Södertull är strategiskt beläget i Södra centrum, mitt emellan Göteborgs centrum och Mölndals centrum. Fasaden är klädd i tegel med inbjudande inslag av trä. 

Kommunikationen hit är exemplarisk. Spårvagnstrafiken har täta avgångar från hållplatsen "Lana" och du når Korsvägen på endast 7 minuter, respektive Mölndals innerstad på 5 minuter. Med Västlänken som beräknas vara färdigt år 2026 kommer destinationen bli än mer lättillgänglig. För den bilburne är det lätt access ut till Mölndalsvägen och vidare ut på E20.

I Södertull kommer två butikslokaler i bottenplan om 53 kvadratmeter vardera med ingång från Ebbe Lieberathsgatan. Preliminär inflyttning är hösten år 2023. 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer! 


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen