Kontor, Drottninggatan 96, City, Stockholm

  • 72 m²
  • 20230201


Lokaltyp Kontor
Total yta 72 m²
Adress Drottninggatan 96
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1800
Renoveringsår 1860/1920/2001
Tillträde 20230201
Objektsnummer 41903326

Beskrivning

Nu har Vasakronan en riktig pärla att erbjuda marknaden! En trevlig liten kontorslokal om 72 kvm i ett av Stockholms gamla privatpalats, Westmanska Palatset. Lokalen har ingång från Drottninggatan 96 och ligger på entréplan med stora fina fönster mot gatan. Den generösa takhöjden i lokalen ger en ljus och luftig känsla. Lokalen är passande för 6 st arbetsplatser varav ett stort rum med 4 st arbetsplatser och ett mindre rum som ger en bra och effektiv yta för 2 st arbetsplatser. Modern fint pentry (mot innergård) med matplats för ca 6 st personer, liten loungehörna. I lokalen finns även 2 st wc varav en med dusch för den som gärna cyklar till jobbet eller springer på lunchen. Lokal i genomgående gott skick, bara att flytta in. Lokalen är ledig f rom 2023-02-01. Totalhyra om ca 43.500 kr/månad exkl moms, el. Här får du den perfekta kombinationen av pulsen från Drottninggatan tillsammans med lugnet på de två härliga innergårdarna. T-bana Hötorget ett kvarter bort och några minuters promenad till Centralen och Cityterminalen.  I den här vackra fastigheten, intill pampiga Adolf Fredriks kyrka, är det lätt att trivas. I fastighetens huvudentré möts du av en bemannad reception som sköts av vår samarbetspartner Coor. I fastigheten finns även restaurang och konferensverksamhet. Två mysiga och rymliga innergårdar med trevliga sitt- & matgrupper. Cykelförråd finns.

Hyra: 43.500

Kommunikationer

Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm city Arlanda Express - 10 min Citybanan och T-centralen - 7 min Stockholms centralstation - 10 min Göteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central) London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats) Tunnelbana De närmaste T-banestationerna är Hötorget och Rådmansgatan längs den gröna linjen. Bussförbindelser SL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet, bland annat från Kungsgatan vid Hötorget. För mer information, se Länk till SL:s webbplats Länk till SJ:s webbplats

Parkering

Hyresgäster kan kontakta Aimo park på telefon 0771-96 90 01, eller besök www.aimopark.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Wallingatan och Olof Palmes gata.

Service

Restauranger I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. På Drottninggatan finns ett flertal caféer och lunchrestauranger. I närheten finns även den populära restaurangen GRILL. Shopping och nöjen När det gäller shopping finns det mesta i området, inte minst på Drottninggatan som kantas av butiker. Inom gångavstånd från fastigheten ligger Centralbadet som erbjuder spa-behandlingar, bad. Konferens och evenemangsanläggning Westmans Event & Konferens AB beläget på Holländargatan 17 erbjuder utrymmen för dagskonferenser och möteslokaler för er nästa konferens, oavsett om ni bara har ett möte med ett fåtal deltagare eller en fullspäckad branschdag. I direkt anslutning finns en restaurang vilket innebär att förtäring för konferenserna kan tillhandahållas. Träning- och hälsa Sats Hötorget - Beläget på Sveavägen 20. City Akuten Husläkarmottagning - Beläget på Apelbergsvägen .


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen