Kontor, Drottninggatan 69, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 11 358 - 19 975 kr/mån
Lokalisera AB Restaurang (31 m) Friskvård (5 m) Shopping (54 m) Uttagsautomat (537 m) Parkering (66 m) Kommunikation (259 m) Bank (218 m) Grönområde (245 m)

Liten, fräsch och effektiv lokal med rumsindelad planlösning.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 94 m²
Adress Drottninggatan 69
Område Göteborg
Objektsnr 41863068
Lokalguidens estimerade områdeshyra
11 358 - 19 975 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välkommen till en modern, rumsindelad kontorslokal i trevlig mindre fastighet. Här finns 3 kontorsrum samt pentry/konferensrum och wc med dusch och allt renoverades 2008, ny fräsch ljuddämpande matta och gemongående ljusa ytskikt i hela lokalen. Vy mot ljusgården från två av de mindre kontorsrummen och mot innergården från det största rummet samt pentry/konferensrummet. I fastigheten finns hiss, ljusgård och nära till P-hus. Fastigheten ligger i ett lugnt läge men är bara ett stenkast från Drottningtorget, brunnsparken och kungsportsplatsen. Trägårdsföreningen med sitt trevliga grönområde ligger även den endast ett par minuters gångväg bort.

Omgivning

Inom Vallgraven är en stadsdel och ett primärområde i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Centrum. Området har fått sitt namn från läget inom vallgraven, som ursprungligen även omslöt stadens befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhusplatsen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst.

Kommunikationer

I centrum har du nära till all tänkbar service bl a restauranger, träningsanläggning, parkering och hållplatser för kollektivtrafik.

Service

Fastigheten ligger mitt i centrala Göteborg, inom Vallgraven. Gångavstånd till Centralstationen, som är knytpunkten för kollektivtrafiken i Västsverige. Nära fastighten går även bussar och spårvagnar.

Drottninggatan 13, Centrum

Ett coworking kontorshotell. Det innebär att man inte har et...

Visad

Slussplatsen 1, Centrum

Kontorslokal om ca 112 kvm i Göta Källare, Slussplatsen 1.

Visad

Slussplatsen 1, 3., Centrum

Kontorslokal om 112kvm på Slussplatsen 1, inom vallgraven. I...

Visad

Lilla Kungsgatan 2, Centrum

Mycket fin kontorslokal på Lilla Kungsgatan 2.

Visad