Kontor, Drottninggatan 4, Centralt, Eskilstuna

Lokalguidens estimerade områdeshyra 28 750 - 40 250 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Bank (539 m) Shopping (97 m) Restaurang (35 m) Kommunikation (235 m) Friskvård (75 m) Uttagsautomat (268 m) Grönområde (242 m) Parkering (45 m)

Kontorslokalen på tredje våningen och rumsindelad med upp till tio kontorsrum som rymmer en till tre arbetsplatser. Vissa rum i större storlek kan användas som mötesrum. Det finns även ett konferensrum och en öppen yta i anslutning till pentry. Tre WC. . Fastigheten har en person hiss som rymmer fem personer. I fastighetens innegård finns en trevlig resturang....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 345 m²
Adress Drottninggatan 4
Område Centralt
Objektsnr 41858245
Lokalguidens estimerade områdeshyra
28 750 - 40 250 kr/mån
1 000 - 1 400 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorslokalen på tredje våningen och rumsindelad med upp till tio kontorsrum som rymmer en till tre arbetsplatser. Vissa rum i större storlek kan användas som mötesrum. Det finns även ett konferensrum och en öppen yta i anslutning till pentry. Tre WC. . Fastigheten har en person hiss som rymmer fem personer.
I fastighetens innegård finns en trevlig resturang.

Omgivning

Fastigheten har ett mycket centralt läge mitt i stadskärnan, endast ett litet stenkast från gågatan med butiker, restauranger, apotek,och annan handel. Nära parker och grönområden och endast ca 150m till Eskilstunaån och Strömsholmen. För de träningssugna finns fem gym, simhall och sporthall i närområdet.. Mälardalens Högskola ligger en tvärgata bort. Till Munktell Science Park är det en kort promenad på ca åtta minuter.

Kommunikationer

Fastigheten är endast ca 500 meter från tågstationen, med förbindelser till bl a Stockholm och Västerås varje timme. Vid tågstationen stannar även de flesta busslinjerna, liksom vid Fristadstorget som endast ligger ca 300m bort.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Rademachergatan 34, Centralt

Lokalen är öppen men det finns möjlighet att göra om till fl...

Visad

Rademachergatan 34, Centralt

Kontorslokal på andra våningen i en central kontorsfastighet...

Visad

Rademachergatan 34, Centralt

Centralt belägen fastighet ett stenkast från gågatan. Nära t...

Visad