Restaurang, Drottninggatan 33, Karlstad

  • 598 m²

Fantastiska möjligheter på ett av Karlstads bästa lägen!


Lokaltyp Restaurang
Total yta 598 m²
Adress Drottninggatan 33
Kommun Karlstads kommun
Objektsnummer 41938377

Beskrivning

Fantastiska möjligheter på ett av Karlstads bästa lägen! Vi erbjuder en unik chans att flytta in i en lättillgänglig hörnlokal längs ett av stadens mest välbesökta stråk. Utmärkt för exempelvis restaurang- eller caféverksamhet, med bästa möjliga förutsättningar att locka besökare. Lokalen som idag är restaurang erbjuder ett fint skyltläge i markplan med stora fönster mot Drottninggatan och Fredsgatan. Här har ni möjlighet att utforma/anpassa och inreda efter era behov, önskemål och drömmar. Den stora serveringsdelen har utrymme för gott om besökare och i anslutning finns två gästtoaletter samt ett städrum. De interna ytorna består av ett kök med generösa kyl- och frysrum, rymligt lager och ett kylt soprum. För medarbetare finns två omklädningsrum med WC, personalrum, ett tvättutrymme och två mindre kontorsrum. Lokalen har idag tre entréer varav en gatuentré, en entré från intilliggande Filmstaden och en personalingång.

Omgivning

På Drottninggatan 33 befinner ni er mitt i hjärtat av city. Bara ett kvarter bort rinner Klarälven förbi och i närheten finns flera av Karlstads vackra stadsparker när du vill byta stadspuls mot natur och grönska..

Kommunikationer

Karlstads centralstation ligger 200 meter bort och ännu närmre finns busstationen. På fastigheten finns även ett p-däck med ca 65 platser med enkel åtkomst från flertalet trapphus. Smidigare blir det knappast för er och era besökare.

Service

Här har ni nära till allt, såväl träningspasset efter jobbet och de snabba lunchärendena i centrum som luncherna på någon av stans trevliga restauranger. Restaurang, apotek, vårdcentral, shopping, träning, kultur och nöjen - allt finns på bekvämt avstånd.

Övrigt

Jägaren 14. Belägen i Värmland och Karlstad kommun.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen