Kontor, Drottninggatan 32, CENTRALT INNANFÖR PROMENADERNA, Norrköping

  • 330 m²
  • 2017-09-30
  • 24 750 - 37 125 kr/mån

Mycket trivsamt kontor i kanonläge på Drottninggatan


Lokaltyp Kontor
Total yta 330 m²
Adress Drottninggatan 32
Område CENTRALT INNANFÖR PROMENADERNA
Kommun Norrköpings kommun
Byggår 1969
Våning 3
Tillträde 2017-09-30
Objektsnummer 41890550
Områdeshyra 24 750 - 37 125 kr/mån
900 - 1 350 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Ett ljust och mycket trivsamt kontor mitt på Drottninggatan i centralt men ändå lugnt läge. Lokalen har stora och luftiga rum i olika storlekar med fina fönster. En härlig öppen gemensamhetsyta finns mitt i lokalen och ger en mycket trevlig planlösning. Till denna finns ett rejält pentry med diskmaskin, kyl, frys, microugn samt framdragen ledning för kaffemaskin. Lokalen har också två helkaklade toaletter varav en är RWC med dusch. Konferensrum samt bra förrådslösningar. Hiss finns. I fastigheten finns också varmgarage. P-platser finns men i mycket begränsad omfattning.

Omgivning

Mycket centralt belägen fastighet mitt på Drottninggatan. I närheten finner du Stadstornet, S:t Olai kyrkan och dess park. På andra sidan Gamla Rådstugugatan finner du Strömsparken. Inom ett stenkast har du all kommersiell service man kan önska sig.

Kommunikationer

Spårvagn längs med Drottninggatan. Promenadavstånd till Resecentrum samt lokaltrafikens träffpunkt Söder Tull.

Parkering

Garage med 67 p-platser för lokal hyresgäster.

Service

Mitt i city med närhet till all kommersiell service samt citys stora shoppinggallerior och stora restaurangutbud. I kvarteret bredvid finner du Knäppingsborg med småskalig handel och trevliga restauranger. Nära till P-hus i City.