Kontor, Drottninggatan 27, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 213 675 - 302 475 kr/mån
Fabege AB Restaurang (53 m) Shopping (38 m) Friskvård (76 m) Kommunikation (500 m) Uttagsautomat (511 m) Parkering (421 m) Bilservice (340 m) Postkontor (291 m) Bank (224 m)

Rationellt kontor mitt i den mest spännande stadsdelen i City!

Beskrivning

Här finns nu möjlighet att hyra kontor i ett av Stockholms bästa lägen. Passa på att vara med och påverka Dina nya lokaler.

Omgivning

Mitt på Drottninggatan ligger denna fastighet, mitt emot Stadsteatern och Kulturhuset. Ett mer centralt läge är svårt att hitta!

Kommunikationer

Granne med T-centralen där tunnelbanans alla linjer finns och där pendeltåg, Arlanda Express och fjärrtåg går.

Cityterminalen med alla sina busslinjer ligger också precis i närheten. Med andra ord mycket goda kommunikationer.

Planlösning

Vi skräddarsyr lokalerna för ny hyresgäst.

Service

All tänkbar service finns tillgänglig i närområdet. Allt från caféer och restauranger precis runt hörnet till Åhléns, Gallerian och NK endast ett par minuters gångväg bort.

Närliggande företag

I fastigheten sitter bland annat SABO, Brann AB, City Dental, John Chris Coffe, och Datainspektionen.

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.Fastigheten är byggd 1970 och består av 8 våningar varav 2 ligger under markplan.

Den är en fantastisk fastighet som har ett superläge mitt i stan! Huset inrymmer butiker i entréplan och kontorslokaler på de övre våningarna. Det finns även ett konferenscenter och en tandläkare i huset.