Kontor, Drottninggatan 12 , Ågatan 9, City, Örebro

  • 190 m²

Unik kontorspärla mitt i city


Lokaltyp Kontor
Total yta 190 m²
Adress Drottninggatan 12 , Ågatan 9
Område City
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41945253
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns en unik chans till en egen oas – mitt i stan. På Drottninggatan 12 i Örebro förvandlas nämligen en vindsvåning till ett toppmodernt kontor, med bevarad själ och charm och med utsikt över hustaken.

Är ni företaget som vågar ta ut svängarna? Som vill ha det lilla extra? Och gärna mitt i stan? Nu har ni en unik chans att själva vara med och utforma ett toppmodernt kontor i en charmig vindsvåning på Drottninggatan mitt i centrala Örebro.
Lokalen har en magnifik takhöjd med plats för tankar och kreativitet. Tillsammans med denna fantastiska lokal får ni även en egen takterass där ni kan njuta av utsikten över stadens tak. Ni har även tillgång till husets gemensamma rymliga takterass.

Omgivning

Här har du citys utbud och puls direkt utanför porten. Restauranger, träningsanläggningar, butiker – ja, här finns alla möjligheter att blanda jobb och nöje och få till det där magiska vardagspusslet. Och vill du pausa i ett grönområde en stund så har du Stadsparken bara några minuter bort.

Kommunikationer

På resande fot? Från Drottninggatan 12 tar du dig snabbt till såväl Resecentrum som till Södra Station. Och stadsbussarna, ja de stannar precis utanför fastigheten.

Parkering

Garage för hyresgäster finns i fastigheten. Infart från Ågatan.

Service

Fantastiskt läge vid Drottninggatan gör att all tänkbar service finns lättingänglig.

Övrigt

På fastigheten finns två ihopbyggda hus. Det äldre i jugenstil från början av 1900-talet, ritat av arktiteken Gustaf Wickman. Det nyare huset är byggt på 70-talet. I fastigheten finns bank, kontor och restaurang.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen