Kontor, Drakegatan 7, 2., Centrum, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 24 650 - 43 350 kr/mån
Colliers International AB Kommunikation (590 m) Friskvård (89 m) Restaurang (37 m) Parkering (403 m) Shopping (84 m) Bank (110 m) Uttagsautomat (108 m) Bilservice (36 m)

Kontorslokal om 204kvm på Drakegatan 7 i Gårda. Lokalen är belägen på andra våningen och har idag en rumsindelad planlösning. Här finns till viss del parkettgolv och fönster åt två håll men lokalen går att anpassas efter behov. Fastigheten har en härlig ljusgård och i området finns gott om lunchrestauranger, garage finns i huset och parkeringsplatser precis utanför. Tillgängligheten är mycket god då fastigheten ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna Välkommen att kontakta oss på C...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 204 m²
Adress Drakegatan 7, 2.
Område Centrum
Objektsnr 41868833
Lokalguidens estimerade områdeshyra
24 650 - 43 350 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorslokal om 204kvm på Drakegatan 7 i Gårda. Lokalen är belägen på andra våningen och har idag en rumsindelad planlösning. Här finns till viss del parkettgolv och fönster åt två håll men lokalen går att anpassas efter behov. Fastigheten har en härlig ljusgård och i området finns gott om lunchrestauranger, garage finns i huset och parkeringsplatser precis utanför. Tillgängligheten är mycket god då fastigheten ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

I Gårda, strax norr om Liseberg, finns gott om folk. Här finner Du Göteborgs kanske minst uppmärksammade skyskrapa som sträcker sig mot himlen, högre än fabriksskorstenarna någonsin förmådde. På drygt hundra år har Gårda förvandlats från industrisamhälle till kontorscentrum och nu finns fastigheter från då och nu inredda som både lokaler och bostäder. Närheten till centrum, men även till E6 ger Gårda ett ypperligt läge på Göteborgskartan. Se även www.gardaforetag.org för mer info om Gårda!

Planlösning

Kontoret har en delvis öppen planlösning bestående av såväl mindre kontorsrum som större gemensamma arbetsytor

Parkering

2 garageplatser. Garage går att hyra för 1500 kr/mån.

Drakegatan 7, Gårda

På andra våningen i denna fastighet erbjuder vi ett kontor p...

Visad

Drakegatan 7, Gårda

I denna fastighet mitt i populära Gårda kan vi nu erbjuda en...

Visad

Drakegatan 7, Göteborg

På andra våningen i denna fastighet erbjuds ett kontor på 20...

Visad

Drakegatan 7, Göteborg/Gårda

Med bra läge i Gårda erbjuder vi nu en kontorslokal på 828kv...

Visad