Kontor, Drakegatan 1, Gårda, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 64 767 - 113 900 kr/mån
JLL Friskvård (33 m) Restaurang (26 m) Grönområde (441 m) Shopping (68 m) Kommunikation (381 m) Bilservice (279 m) Postkontor (717 m) Kemtvätt (631 m) Bränslestation (184 m) Uttagsautomat (171 m) Bank (165 m)

Gårda är ett utvecklingsområde inom blandstaden och Centrala Gårda är ett mycket bra läge, knytpunkt för infartsleder i Göteborg. Fastigheten ligger med direkt utsikt över Nya Ullevi. Här har du närhet till storstadens puls men slipper köra in, utan kan lätt ta en promenad eller använda dig av Göteborgs hyrcyklar Styr och ställ. Goda parkeringsmöjligheter finns för anställda och besökare och du har endast 15 minuter till Landvetter flygplats med bil. Lokalen är i ett plan och med kontorsrum i mo...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 536 m²
Adress Drakegatan 1
Område Gårda
Våning 1
Objektsnr 41850276
Lokalguidens estimerade områdeshyra
64 767 - 113 900 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Gårda är ett utvecklingsområde inom blandstaden och Centrala Gårda är ett mycket bra läge, knytpunkt för infartsleder i Göteborg. Fastigheten ligger med direkt utsikt över Nya Ullevi. Här har du närhet till storstadens puls men slipper köra in, utan kan lätt ta en promenad eller använda dig av Göteborgs hyrcyklar Styr och ställ. Goda parkeringsmöjligheter finns för anställda och besökare och du har endast 15 minuter till Landvetter flygplats med bil. Lokalen är i ett plan och med kontorsrum i moderna och ljus färgsättning.I fastgheten finns goda servicefunktioner såsom konferens, restaurang och gym. Gångavstånd till restauranger, matbutiker, caféer, apotek i Gårda och Fokushuset. I källarplan finns garageplatser att hyra.

Omgivning

Gårda är ett utvecklingsområde inom blandstaden och Centrala Gårda är ett mycket bra läge, knytpunkt för infartsleder i Göteborg. Fastigheten ligger med direkt utsikt över Nya Ullevi. Här har du närhet till storstadens puls men slipper köra in, utan kan lätt ta en promenad eller använda dig av Göteborgs hyrcyklar Styr och ställ. Goda parkeringsmöjligheter finns för anställda och besökare och du har endast 15 minuter till Landvetter flygplats med bil.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen bredvid E6, nära E20 i ett område under stark utveckling med både bostäder och kontor. På promenadavstånd till Drottningtorget/Centralstationen och Rättscentrum samt kollektivtrafik, flygbussar och tåg. Ett mycket bra läge!

Parkering

Drakegatan garage. 1300:-/månad/plats exkl moms. Höjs med 2 procent varje kalenderårsskifte.

Service

Servicefunktioner finns i fastigheten med en mycket omtyckt och välbesökt restaurang, Matsmak. Catering, restaurang & konferens erbjuds. Här serveras dagligen husmanskost och affärslunch. På kvällarna välkomnas grupper på buffé, middag, mingel & matlagning. Miljön är trivsam och maten avnjuts i den öppna inglasade ljusgården. Konferensanläggningen drivs av restaurangen i fastigheten. Bokning kan göras för upp till 90 personer. Det går att beställa hit frukost, lunch och afternoon tea. Olika konferenspaket finns för hel- eller halvdag. Mindre gym i huset med dusch och bastu som kan nyttjas av hyresgästerna. Bokning sker enkelt vid lokalen. Drakegatan garage. 1300:-/månad/plats exkl moms. Höjs med 2 procent varje kalenderårsskifte.

Uthyrare & kontaktpersoner

Drakegatan 1-3, Göteborg

Kontor med utsikt över Mölndalsån och Nya Ullevi. Centralt o...

Visad

Drakegatan 2-4, Centrum

Kontors- eller butikslokal om 129kvm på Drakegatan 2-4 i Går...

Visad

Fabriksgatan 7, 8., Centrum

Kontorshotell centralt i Göteborg. Kontoret ligger på toppvå...

Visad