Kontor, Dragarbrunnsgatan 78 A, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 491 m²
  • 20220401


Lokaltyp Kontor
Total yta 491 m²
Adress Dragarbrunnsgatan 78 A
Område Centrala Uppsala
Kommun Uppsala kommun
Byggår 2006
Tillträde 20220401
Objektsnummer 41951999

Beskrivning

Häftigt kontorshus med enastående utsikt. Här syns du! Är du på jakt efter ett kontor med härlig känsla och en planlösning som stödjer effektivitet både i samverkan och det egna arbetet är detta kontor det du söker. Du kommer direkt ur hissen in i kontoret och möts av ett trevligt och inbjudande pentry som är placerat i hjärtat av kontoret. Vidare består kontorsplanen av en blandning av öppna ytor och rum som har för avsikt att stödja din verksamhet. Vi har 2 lediga kontor: Plan 6, (huset har 7 plan) som är 464 kvm. Plan 5, (huset har 7 plan) som är 491 kvm. Denna fastighet ligger i en del av stan som vi kallar Södra city vilket utvecklas i snabb takt. Det är strategiskt beläget mellan Resecentrum och Fyrisån och håller på att formas till ett riktigt attraktivt område i en dynamisk citymiljö. Här är vår vision att förena gröna stråk med urbant nytänkande och lokal utveckling med internationell höjd och ambition. Klicka här för att läsa mer om erbjudanden vi har i Södra city.  Välkommen att höra av dig så berättar jag mer!

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum är det enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel eller bil som kommunalt. Tåg Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Närmaste busstation är Samariterhemmet på Kungsgatan. Från centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar. För tidtabeller och mer info se ULs hemsida: Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats Bilpool I parkeringsgaraget på nedre plan med infart Dragarbrunnsgatan 78C finns en elpoolbil från Sunfleet. För medlemskap och villkor se Sunfleets hemsida .

Parkering

Parkering I garaget finns parkeringsmöjligheter för de som arbetar i huset. Infart från Dragarbrunnsgatan. Fri höjd för fordon i garaget är 2,2 meter. För inpassering gäller tagg eller Accessy.  Biljett kan lösas med parkeringsapp. APCOA Parking ansvarar för uthyrningen av parkeringsplatser, så för att hyra en p-plats kontakta APCOAS kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70 eller mail uthyrning@apcoa.se.

Service

Fastigheten ligger bara några minuters promenad från Uppsalas innerkärna med alla dess butiker, restauranger och caféer. Med några minuter till Uppsala Centralstation/Resecentrum finns helt enkelt all tänkbar service och kommunikation inom räckhåll. Bankomat Närmsta uttagsautomat ligger vid Nordea på Dragarbrunnsgatan 49 eller vid Centralstationen på Olof Palmes plats 10. Närservice Lloyds apotek Samariten på Kålsängsgränd 10. Apoteksgruppen på Dragarbrunnsgatan 48B. ICA Nära på Vretgränd 9.  Willys på Kungsgatan 95.  Systembolaget på Dragarbrunnsgatan 48A. Träning och hälsa Women's Wellness på Kungsgatan 79. Fitness 24 Seven på Bangårdsgatan 9. Övrig service Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Därför kan vi genom vår tjänstepartner Coor erbjuda hjälp med en stor del av de andra uppgifter som måste lösas på ett företag, t ex konferens, reception, telefoni, vaktmästeri och städning av den egna lokalen. Kontakta Coor på telefon 010-559 57 30 eller e-mail hyresgast@coor.com för att höra mer, du hittar också information på deras serviceportal: Länk till Coors serviceportal för Vasakronan" href="https://portal.coor.com/vasakronan/vasakronan/" target="_blank" » Länk till Coors serviceportal för Vasakronan


Karta

Bilder på lokalen