Produktionslokal, Domnarvsgatan 31-33 Lokal 2, SPÅNGA LUNDA, Spånga

  • 244 m²

Industrilokal för lager/kontor med attraktivt läge i det väletablerade Lunda industriområde. Snabb access till både E18, E4 och Stockholms C samt framöver den kommande förbifart Stockholm. Lokalen ärpå 244m2 fördelat på 2 plan. Nedre plan har högt i tak (ca 4,8m) och 2 stora vikportar om 4x4,5m samt en separat gångdörr. Golvet är epoxibelagt samt försedd med en golvbrunn som leder till en för fastigheten gemensam oljeavskiljare. Vidare finns också ett tvättställ med rostfribänk/skåp samt ytte...


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal / Övrig lokal / Verkstad / Logistiklokal
Total yta 244 m²
Adress Domnarvsgatan 31-33 Lokal 2
Område SPÅNGA LUNDA
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41931412

Beskrivning

Industrilokal för lager/kontor med attraktivt läge i det väletablerade Lunda industriområde. Snabb access till både E18, E4 och Stockholms C samt framöver den kommande förbifart Stockholm.

Lokalen är på 244m2 fördelat på 2 plan.

Nedre plan har högt i tak (ca 4,8m) och 2 stora vikportar om 4x4,5m samt en separat gångdörr. Golvet är epoxibelagt samt försedd med en golvbrunn som leder till en för fastigheten gemensam oljeavskiljare. Vidare finns också ett tvättställ med rostfribänk/skåp samt ytterligare en separat vattenutkastare för koppling av t.ex en spolslang eller dylikt.

En stabil ståltrappa leder till det övre planet som har ca 3m i takhöjd och ett generöst ljusinsläpp genom fönster på ena kortsidan. I motsatt sida av ovanvåningen är WC, separat omklädningsrum med dusch och ett kökspentry placerat. Där emellan i övrigt en öppen och luftig planlösning. Golvet är belagt med ett ljust laminatgolv.

Fiber är framdraget med en avlämningspunkt i lokalen på entrévåningen.

El-kontakter, 3- och 1-fas uttag på entrévåningen. På ovanvåningen enbart 1-fas uttag.

Fastigheten är inhägnad med staket och har grindar med lås.

2 st p-platser tillhör lokalen + att det finns utrymme framför portarna för tillfällig parkering (dagtid) av ytterligare 2 personbilar.

Månadshyra: 31000:- (+ moms)/månad. Kostnader för värme tillkommer separat baserad på nyttjande/konsumtion. El tecknas med eget abonnemang.

Lokalen hyrs inte ut till t.ex bilverkstad, biltvätt, bil-recond, tvätteri eller livsmedelsverksamhet.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen