Kontor, Domherrevägen 15, Norrort, Sjöberg

  • 600 - 1 257 m²

Fastigheten ligger i ett bra skyltläge intill Danderydsvägen mellan E4 och Norrtäljevägen. Läget och fastigheten är lämpligt för en nyttjare med kontor och lättare tillverkning. Byggnaden är även planerad för att kunna delas på fler nyttjare. Närhet till nya ?Förbifart Stockholm?, knutpunkt Häggvik, belägen endast 5 min bort....


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal / Butikslokal
Total yta 600 - 1 257 m²
Adress Domherrevägen 15
Område Norrort
Byggår 1989
Objektsnummer 41919130

Beskrivning

Fastigheten ligger i ett bra skyltläge intill Danderydsvägen mellan E4 och Norrtäljevägen. Läget och fastigheten är lämpligt för en nyttjare med kontor och lättare tillverkning. Byggnaden är även planerad för att kunna delas på fler nyttjare.
Närhet till nya ?Förbifart Stockholm?, knutpunkt Häggvik, belägen endast 5 min bort.

Omgivning

Fastigheten ligger i Sjöberg i ett litet kluster av kontor, lättare industri och sällanköpshandel. Läget utmed Danderydsvägen är mitt emellan Norrtäljevägen och E4:an. Tillgången till närservice är begränsad till Sjöbergs Centrum. Full service finns i handelsområden/centrum i Mörby, Täby och Häggvik, ca 5-10 min bilfärd.

Kommunikationer

Buss 607, som trafikerar Danderyds sjukhus?Sollentuna station?Karolinska sjukhuset, och buss 627, Täby centrum?Sollentuna station?Kista centrum, stannar direkt utanför fastigheten

Planlösning

Bottenvåningen, ca 620 m2 BRA, innehåller en neutral entré till ett trapphus med hiss. Övrig del av planet används till ett mindre showroom, montering/lättare industri och lager. I husets östra del finns ett mindre höglager, th 6 m, om ca 115 m2 med inlastning via en lastport med skärmtak. I en separat del finns ett mindre soprum.
Plan 1 tr., ca 493 m2, är ett kontor med rumslösning mot fasad och glasade partier mot korridor. I den västra änden finns en intern spiraltrappa till BV. Mittkärnan innehåller förråd, städ, WC och pentry. Planet används för en nyttjare idag, men går lätt att anpassa för upp till 4 nyttjare.
Vindsplanet, 2 tr., 219 m2, är indraget och har snedtak. Har tidigare varit relaxavdelning men används nu som konferensrum. Planet innehåller fastighetens fläktrum och ett större förråd, som idag används som utställning.
Bjälklagshöjden är i BV ca 3,1 m och plan 1 tr. ca 2,7m.

Parkering

Mer än 20 parkeringsplatser på tomten.


Bilder på lokalen

Uthyrare & kontaktpersoner