Kontor, Dockplatsen, Dockan, Malmö

  • 326 m²

Ljust fint kontor i Dockan med utsikt mot hamnen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 326 m²
Adress Dockplatsen
Område Dockan
Kommun Malmö kommun
Byggår 2000
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41929946
Bifogade filer

Beskrivning

Kontor på första parkett i Dockan med utsikt mot hamnen. Idag är lokalens planlösning rumsindelning. Men det finns goda möjligheter att anpassa till öppen planlösning om man så önskar. Lokalen har tre konferensrum för 6 till 14 personer. Stort trevligt pentry med utsikt mot hamninloppet.

Fastigheten ha en gemensam trevlig entré. I bottenplan finns en lunchrestaurang och här förekommer det en del företagsevent.

I fastigheten finns en lunchrestaurang och i området finns ett stort utbud av andra trevliga lunchrestauranger och service.

Omgivning

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns inom gångavstånd. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Det tar max 10 minuter att promenera till centralstationen. Parkeringsmöjligheter finns på området.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockan-området.

Skyltläge

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen