Kontor, Dockplatsen 12, Dockan, Malmö

  • 357 m²

På bästa läge i Dockan finns nu denna kontorslokal på 357 kvm ledig. Med stora, generösa fönsterpartier mot hamnen bjuder lokalen på en härlig utsikt.


Lokaltyp Kontor
Total yta 357 m²
Adress Dockplatsen 12
Område Dockan
Publicerad 2023-09-26
Kommun Malmö kommun
Byggår 2007
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41939598
Bifogade filer

Beskrivning

På bästa läge i Dockan finns nu denna kontorslokal på 357 kvm. Med stora generösa fönsterpartier mot hamnen bjuder lokalen på en fantastisk utsikt, inte minst sommartid med alla båtar som rör sig i omlopp. Lokalen ger möjlighet att sitta i öppet landskap likväl som i enskilda rum, helt beroende på din verksamhets behov och önskemål.

Det finns sammanlagt tre mötesrum, ett som rymmer fjorton  personer och två som har plats för fyra personer. Dessutom finns det ett stort och modernt pentry med access till en balkong med utsikt mot hamnen.

Omgivning

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns i närheten av fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter med garage finns i fastigheten.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger i fastigheten och inom gångavstånd i Dockan.
Övrig service såsom livsmedel / postombud , frisörer, apotek, kemtvätt et.c. finns inom Dockanområdet.

Skyltläge

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen