Kontor, Djupdalsvägen 18, EDSBERG, Sollentuna

  • 245 m²
  • Enligt överenskommelse

Ljust och fint kontor mitt i Sollentuna


Lokaltyp Kontor
Total yta 245 m²
Adress Djupdalsvägen 18
Område EDSBERG
Kommun Sollentuna kommun
Byggår 1988
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41933829

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Planlösningen består av rumsindelade kontor med glaspartier som släpper in ljus mot mittkärnan och två konferensrum.Lokalen har fönster i alla väderstreck, en taklanternin för ökat ljusinsläpp och tillsammans med de ljusa, fina ytskikten i lokalen skapar det en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.

Omgivning

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att komma med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Direkt utanför dörren kan man kliva på bussen till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg.

Parkering

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.Bilder på lokalen