Kontor, Djupdalsvägen 1, Edsberg, Sollentuna

Castellum Kommunikation (35 m) Shopping (36 m) Restaurang (133 m) Friskvård (150 m) Bränslestation (280 m) Grönområde (554 m) Bilservice (683 m) Uttagsautomat (1243 m)

Skapa ny kontakter och sitt i kontorsgemenskap

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 15 m²
Adress Djupdalsvägen 1
Område Edsberg
Våning 3
Objektsnr 41836680
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Skapa ny kontakter och sitt i kontorsgemenskap

Planlösning

Kontorsgemenskap passar dig som har ett mindre företag och har behov av mindre egen yta. Över en kopp kaffe kan möta din granne i det gemensamma pentryt och byta idéer och erfarenheter. De gemensamma ytorna ger dig helt enkelt möjlighet att skapa nya kontakter. För mötes- och konferensmöjligheter finns det större rum att boka i fastighetens restaurang.

Kontorsgemenskapen har ett flertal rum i olika storlekar som du har möjlighet att möblera själv. Det finns kontorsrum från 17 kvm upp till 68 kvm.

Service

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen.
I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat.

Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. Stinsen shoppingcenter och Sollentuna Centrum, med stort utbud av butiker och restauranger, ligger endast 5 minuters bilfärd bort. I närheten finns även grönområde och motionshall.

Artiklar om Castellum