Kontor, Djupdalsvägen 1-7, Edsberg, Sollentuna

Castellum Kommunikation (35 m) Shopping (36 m) Restaurang (133 m) Friskvård (150 m) Bränslestation (280 m) Grönområde (554 m) Bilservice (683 m) Uttagsautomat (1243 m)

Flexibelt kontor med mycket bra skyltläge

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 362 m²
Adress Djupdalsvägen 1-7
Område Edsberg
Våning 2
Objektsnr 41850207
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Flexibelt kontor med mycket bra skyltläge

Planlösning

Här är kontoret för er som vill synas. Kontoret som ligger högst upp i fastigheten har en ljus och välkomnande reception som skapar ett trevligt intryck av kontoret. Idag är det ett öppet kontorslandskap kombinerat med rum, men kan anpassas efter era behov. För externa möten finns det stora konferensrum samt möjlighet till fint showroom. Köksdelen är placerad i mitten av lokalen vilket ger dig och dina kollegor en naturlig mötesplats där du även kan hålla större interna möten. Det finns bra kommunikationer och närservice i området. Parkeringsmöjligheter finns i fastigheten.

Service

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen.
I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat.

Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. Stinsen shoppingcenter och Sollentuna Centrum, med stort utbud av butiker och restauranger, ligger endast 5 minuters bilfärd bort. I närheten finns även grönområde och motionshall.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Castellum