Butikslokal, Djäknegatan 20, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 5 700 - 23 750 kr/mån
Skandia Fastigheter Friskvård (10 m) Shopping (14 m) Restaurang (31 m) Parkering (40 m) Bilservice (82 m) Grönområde (91 m) Kemtvätt (98 m) Bank (120 m) Bränslestation (130 m) Uttagsautomat (151 m) Kommunikation (171 m) Postkontor (240 m)

Butik i vältrafikerat läge med mycket goda skyltmöjligheter Vi erbjuder en ledig lokal att hyra med god synbarhet och skyltmöjligheter, i ett attraktivt läge alldeles nära korsningen Djäknegatan/Baltzarsgatan. Butiken ligger på gatuplan med bra skyltfönster ut mot Djäknegatan och effektiv butiksyta om 57 kvadratmeter. I källarplan finns ytterligare 57 kvadratmeter för till exempel personalutrymme, kontor eller lager, med direkt utgång till anslutande garage. Detta är ett område med liv och rör...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 57 - 114 m²
Adress Djäknegatan 20
Område Centrum
Objektsnr 41858388
Lokalguidens estimerade områdeshyra
5 700 - 23 750 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Butik i vältrafikerat läge med mycket goda skyltmöjligheter

Vi erbjuder en ledig lokal att hyra med god synbarhet och skyltmöjligheter, i ett attraktivt läge alldeles nära korsningen Djäknegatan/Baltzarsgatan. Butiken ligger på gatuplan med bra skyltfönster ut mot Djäknegatan och effektiv butiksyta om 57 kvadratmeter. I källarplan finns ytterligare 57 kvadratmeter för till exempel personalutrymme, kontor eller lager, med direkt utgång till anslutande garage.

Detta är ett område med liv och rörelse – Malmö city precis utanför porten. Trevliga promenadstråk och service ligger på korta gångavstånd, och allt från bankkontor och postombud till kaféer, restauranger och livsmedelsbutiker finns inom räckhåll.


Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.

På bara några minuters gångavstånd finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. Alldeles runt hörnet finns även en station för Malmö stads hyrcykelsystem, Malmö By Bike, som gör det enkelt och smidigt att transportera sig inom staden.
-

Djäknegatan 20, Centrum

Butikslokal med goda exponeringsmöjligheter mitt på Djäknega...

Visad

Djäknegatan 23, Centrum

Inbjudande och ljus kontorslokal på bästa läge.

Visad

Djäknegatan 23, Centrum

Rymlig lokal om 2696 kvm två plan som passar utmärkt för gym...

Visad