Kontor, Djäknegatan 16, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 48 750 - 167 875 kr/mån
Skandia Fastigheter Restaurang (122 m) Friskvård (11 m) Shopping (113 m) Bank (477 m) Kommunikation (537 m) Uttagsautomat (304 m)

Större kontor med flexibla anpassningsmöjligheter mitt i centrum Fräsch lokal med fönster i tre väderstreck och bra klimat. Lokalen består i dag av flera kontorsrum för enskilt arbete, mötesrum i olika storlekar och ett större nyrenoverat pentry med vita släta luckor som erbjuder gott om utrymme för paus eller för att kunna samla all personal till möte. Det finns fiber i fastigheten samt möjlighet att hyra förrådsutrymmen i källaren. Representativ entré samt bra tillgänglighet. Lokalen kan anpa...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 300 - 790 m²
Adress Djäknegatan 16
Område Centrum
Objektsnr 41858812
Lokalguidens estimerade områdeshyra
48 750 - 167 875 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Större kontor med flexibla anpassningsmöjligheter mitt i centrum

Fräsch lokal med fönster i tre väderstreck och bra klimat. Lokalen består i dag av flera kontorsrum för enskilt arbete, mötesrum i olika storlekar och ett större nyrenoverat pentry med vita släta luckor som erbjuder gott om utrymme för paus eller för att kunna samla all personal till möte. Det finns fiber i fastigheten samt möjlighet att hyra förrådsutrymmen i källaren. Representativ entré samt bra tillgänglighet. Lokalen kan anpassas för en ny hyresgäst och planlösningen kan enkelt öppnas upp för att skapa en mer flexibel arbetsplats. Det finns fina referensexempel på andra våningar i huset. Det finns möjlighet att dela lokalen vid trapphuset och skapa ca 300 kvm respektive 482 kvm kontor.

Med Malmö city utanför porten finns det liv och rörelse, promenadstråk eller service när du behöver det. Trevliga shoppingdistrikt, caféer och restauranger, post- och bankkontor - allt finns inom räckhåll.


Det centrala läget ger närhet till det mesta, bara runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter som exempelvis exklusiva Baltzarhuset med ett stort utbud av välkända varumärken samt flera trevliga caféer. Nästan lika nära är det till pittoreska Lilla Torg med härligt folkliv och fina restauranger samt mindre hantverksbutiker. Välkommen till en inspirerande miljö!

På bara några minuters gångavstånd finns Centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. I källarplan finns ett parkeringsgarage där plats kan hyras av P-Malmö.
-

Djäknegatan 16, Centrum

Välplanerad kontorslokal på central och representativ adress...

Visad

Rundelsgatan 14, Centrum

Modernt kontor i ljusa renoverade lokaler erbjuds nu central...

Visad

Djäknegatan 20, Centrum

Butik i vältrafikerat läge med bra skyltmöjligheter Butiksl...

Visad

Djäknegatan 23, Centrum

Butikslokal om 190 kvm belägen på Djäknegatan. Lokalen är id...

Visad