Nyproduktion, Deltavägen 5, Norremark, Norremarks handelsområde, Växjö

  • 2 000 m²
  • 108 333 - 158 333 kr/mån

Ny lokaler uppföres på totalt 2,000 kvm för handel och/eller kontor i bästa affärsläge, mittemot bl.a. Systembolaget och Apoteket, i handelsområdet Norremark, Växjö. I området finns ett stort utbud avhandel, restaurang och kontor. och bostäder. Utmärkt tillfälle för att etablera ny verksamhet i ett välutvecklat handelsområde....


Lokaltyp Nyproduktion
Total yta 2 000 m²
Adress Deltavägen 5
Område Norremark, Norremarks handelsområde
Kommun Växjö kommun
Objektsnummer 41890706
Områdeshyra 108 333 - 158 333 kr/mån
650 - 950 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Ny lokaler uppföres på totalt 2,000 kvm för handel och/eller kontor i bästa affärsläge i handelsområdet Norremark, Växjö.

Lokalerna kommer att vara belägna mittemot Systembolaget och Apoteket. I området finns ett stort utbud av handel, restaurang och kontor. och bostäder.

Utmärkt tillfälle för att etablera ny verksamhet i ett välutvecklat handelsområde.

Kontakta Cogmill Properties AB för mer information.

Omgivning

Nyligen etablerade sig Systembolaget och Apoteket rakt över gatan och sedan tidigare finns bl.a. ICA Maxi, Coop Forum, MIO och MacDonalds. Även andra verksamheter, t.ex. möbelhandel, bilhandel, däckhandel och diverse kontorsfastigheter finns etablerade. I Sandsbro sker omfattande byggnationer för att utöka bostadsområdet (cirka 1-1.5 km längre bort), vilket beräknas öka cirkulationen ytterligare i området. Längre bort i Norremark finns även den enda återvinningscentralen i Växjö och en stor del av trafiken leds dit via Deltavägen, dvs. direkt framför Växjö Deltat 6. Läget är i direkt anslutning till riksväg 23.

Kommunikationer

Beläget i direkt anslutning till riksväg 23, cirka 3 km från Växjö centrum.

Vägbeskrivning

Beläget i direkt anslutning till riksväg 23, cirka 3 km från Växjö centrum.

Närliggande företag

Systembolaget, Apoteket, Mio, ICA Maxi, Coop Forum, McDonalds, Vianor.Bilder på lokalen