Kontor, Davidshallsgatan 16, Triangeln, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 60 958 - 86 625 kr/mån
Newsec Friskvård (33 m) Shopping (33 m) Restaurang (37 m) Kommunikation (50 m) Kemtvätt (140 m) Uttagsautomat (165 m) Grönområde (316 m) Parkering (389 m) Postkontor (434 m) Bank (435 m) Bilservice (515 m) Bränslestation (596 m)

Nu erbjuds en yta om 385 kvm på Davidshallsgatan som kan byggas om efter nästa hyresgäst. Här har man möjlighet att antingen sitta rumsindelat i effektiva kontorsrum alternativt om man föredrar ett öppet ljust kontorslandskap. Lokalen ges mycket ljus då man har fönster i två väderstreck och ljusflödet blir optimalt. Bilderna i presentationen visar en likadan yta som byggts om för annan hyresgäst och den standard man uppnår vid anpassningen. För den som har en verksamhet som inte kräver samma...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 385 m²
Adress Davidshallsgatan 16
Område Triangeln
Objektsnr 41854774
Lokalguidens estimerade områdeshyra
60 958 - 86 625 kr/mån
1 900 - 2 700 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu erbjuds en yta om 385 kvm på Davidshallsgatan som kan byggas om efter nästa hyresgäst. Här har man möjlighet att antingen sitta rumsindelat i effektiva kontorsrum alternativt om man föredrar ett öppet ljust kontorslandskap. Lokalen ges mycket ljus då man har fönster i två väderstreck och ljusflödet blir optimalt.

Bilderna i presentationen visar en likadan yta som byggts om för annan hyresgäst och den standard man uppnår vid anpassningen.

För den som har en verksamhet som inte kräver samma standard finns möjlighet till snabbt tillträde.

Välkommen att boka visning eller diskutera ert företags behov!

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen mellan Triangeln och vackra Davidshallstorg. Mixat område med kontorsfastigheter, butiker, restauranger, affärscentra och bostadshus.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer i absolut närhet. Citytunneln tar man smidigt vid Tringeln och Malmös stadsbussar går precis utanför.God tillgänglighet även med bil eller cykel. Hyresgäster erbjuds i mån av plats att hyra parkeringsplats på innergården.

Parkering

Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Davidshallsgatan 16, Triangeln

Nu erbjuds en genomgående lokal om 210 kvm på Davidshallsgat...

Visad

Davidshallsgatan 16, Triangeln

Nu erbjuds en yta om 595 kvm på Davidshallsgatan som kan byg...

Visad

Davidshallsgatan 14, Centrum

Mitt i stan, mellan Södra Förstadsgatan och Davidshalls torg...

Visad

Kärleksgatan 2, Centrum

Oavsett om du driver ett enmansföretag, ett nystartat mindre...

Visad