Kontor, Datavägen 6 B, Askim, Askim

  • 435 m²

Rumsindelad och rymlig kontorslokal om 435 kvm med stor utställningsyta.


Lokaltyp Kontor
Total yta 435 m²
Adress Datavägen 6 B
Område Askim
Objektsnummer 41907177

Beskrivning

Rymligt och rumsindelat kontor om 435 kvm högst upp i huset. Ytan är idag fördelad på flertalet rumsindelade kontor i varierande storlek. Ytterligare finns utställningsrum, pentry och förråd. Finns möjlighet att anpassa materialval och planlösning enligt önskemål och behov.

Sisjön ligger nära Göteborgs större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med linje184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter samt med linje 84 som tar dig till Marklandsgatan på 20 minuter.

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Kommunikationer

Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 88 och 188 avgår ifrån.

Service

I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.Bilder på lokalen

Uthyrare & kontaktpersoner

Få hyresuppgift.

Fyll i era uppgifter för mer information om lokalen.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.