Kontor, Datavägen 27, Högsbo/Sisjön, Askim

JLL Friskvård (23 m) Shopping (87 m) Bilservice (122 m) Restaurang (215 m) Bränslestation (339 m) Uttagsautomat (392 m) Kommunikation (485 m)

Modern kontorslokal med takterass och utsiktsläge!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 545 m²
Adress Datavägen 27
Område Högsbo/Sisjön
Objektsnr 41893281
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I populära Sisjön finns nu en topprenoverad kontorslokal med rumsindelad planlösning tillgänglig för er verksamhet. Tillgång till en egen, rymlig terass med trevligt utsiktläge där man gärna avnjuter lunchen under sommarmånaderna. Lokalen erbjuder en bra mix av kontor och generösa gemensamma ytor såsom reception, lounge, symligt kök och flera konferensrum och samtalsrum. Gott om parkeringar framför huset. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Omgivning

Högsbo-Sisjön industriområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön industriområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher.

Kommunikationer

Det finns goda bussförbindelser i området. Dessutom gott om parkeringsplatser intill fastigheten. Det är lätt att ta sig till och från lokalen då den är belägen nära de stora trafiklederna.

Service

Inom området och i närområdet finns tillgång till handel, vårdcentral, försäkringskassa och ett flertal serviceföretag som frisörer, restauranger och motionsanläggningar.

Uthyrare & kontaktpersoner