Kontor, Datavägen 20, Askim, Askim

Lokalisera AB Shopping (41 m) Restaurang (66 m) Friskvård (109 m) Bilservice (188 m) Kommunikation (423 m) Bränslestation (520 m) Uttagsautomat (531 m)

Kombilokal men möjlighet till showroom, två väl tilltagna portar i markplan och trevlig kontorsdel på övre plan med konferensrum och pentry.

Beskrivning

Bra kombinationslokal centralt i Sisjön. Ca 242 kvm kontor/showroom i två plan och 240 kvm lager. Lagerdelen har två portar i markplan.

Fastigheten är belägen i Sisjöns industriområde som ligger i västra Göteborg.
Fastigheten är bebyggd med en industri-/kontorsbyggnad, typ industrihotell, i ett till två plan. Enplansdelen består av lager och tvåplansdelen av kontor.

Gården är asfalterad och försedd med lastgård samt parkeringsplatser.

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher.

Kommunikationer

Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Service

Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Alla faciliteter i närområdet.

Övrigt

Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt.

Datavägen 20, Askim

Kombilokal men möjlighet till showroom, två väl tilltagna po...

Visad

Datavägen 20, Sisjön

Kombinationslokal i två plan mitt i centrala Sisjön. Kontore...

Visad

Datavägen 20, Högsbo

Kontor med lagerdel "mitt i Sisjön"

Visad